Wishlist | Sieraden

Sieraden kan ik steeds meer waarderen. Waar ik voorheen liever goedkope sieraden scoorde, zie ik nu wel de toegevoegde waarde van een wat duurder sieraad. In deze wishlist deel ik drie sieraden en merken die ik ooit nog eens aan wil schaffen! 

Cluse horloge
Cluse lijkt heel erg op Daniel Wellington. Van DW heb ik al een horloge dus ik vind het nu nog zonde om deze te kopen. Bij cluse hebben ze net wat meer keuze in bandjes. Qua prijs zijn ze iets goedkoper, maar dat scheelt niet zo gek veel. Ik ben gek op simpele sieraden en dit horloge past daar goed bij.

Buddha to Buddha ring
Ik zou heel graag nog een Buddha to Buddha ring willen. Wel eentje die bij mijn armband past. Helaas heb ik er al meerdere gepast, maar BtB maakt geen halve maten. Laat ik nou net wel een halve maat hebben… Heel jammer! Hij kan opgerekt worden, maar ik ben erg bang dat de ring daardoor niet mooi blijft. Toch blijft hij in m’n hoofd zitten! 

Tiffany and Co ketting
Ik wil al heel lang een ketting van Tiffany and Co. Ze maken hele mooie subtiele sieraden wat helemaal mijn ding is. Helaas is Tiffany and Co ontzettend prijzig en betaal je er zo een paar honderd euro voor. Deze blijft voorlopig nog even op mijn wishlist! 😉

Van welk merk zou jij graag nog sieraden willen?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s