Review | Action Charcoal Sheet Mask

Ik schreef eerder al eens een review over de sheet masks van de Action. Deze vond ik ontzettend fijn! Vorige week zag ik dat de sheet masks eindelijk weer in het assortiment waren en deze keer zag ik ook de charcoal variant er tussen zitten. Die ging mee naar huis! 

Deze is waarschijnlijk nieuw in het assortiment of hij was vorige keer ontzettend snel uitverkocht. Er is een hele hype rondom charcoal (houtskool) maskertjes en neusstrips. Helaas hoor je er ook veel horrorverhalen over: rode huid, maskers die afgeven. Dat wil je niet! Action verkoopt het nu dus ook en ik wilde de gok wel wagen. 

Uit de verpakking is het maskertje helemaal zwart. Geen verrassing, want wie wel eens met houtskool heeft gewerkt weet wel waarom. Houtskool is zwart en als je er mee aan de slag gaat is binnen no time alles wat je aanraakt ook zwart. 

Hij is naast zwart ook ontzettend nat. Het druipt nog net niet. Een goed teken, want dit zorgt er voor dat het masker vaak wat voedender is. 

Op het gezicht ziet het er heel charmant uit *kuch*! 😉 Ik vind de pasvorm van deze maskers wel heel fijn. Vaak zijn ze veel te groot of te klein, maar deze is perfect. Het masker moet ongeveer 15-20 minuten op blijven. Na het verwijderen van het masker even goed over je huid masseren en het vervolgens afspoelen met water. 

Dit masker vind ik echt top! Hij geeft niet af, geen rode huid en hij is lekker voedend. Op de verpakking staat dat het de poriën vermindert maar daar zie ik niet zoveel verschil in. Persoonlijk heb ik daar geen problemen mee. 

Dit masker kost €0,68 en is te koop bij Action! 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Review | Action Charcoal Sheet Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s