Wishlist | MAC producten

Mijn liefde voor MAC-producten hoef ik bijna niet meer toe te lichten. Mensen die me al wat langer volgen weten het inmiddels wel. Ik gebruik dit merk ontzettend graag en dan met name de lipsticks. Er blijven altijd producten om bij weg te kwijlen, maar helaas is de prijs er niet naar om alles direct aan te schaffen. Voor mij tenminste niet en dat is eigenlijk maar goed ook! In deze blog deel ik de producten van MAC die ik heel graag nog in mijn stash wil hebben!

MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade
I loooove de mineralize skinfinishes van MAC! ❤ Ik heb nu Soft & Gentle in mijn stash en ben helemaal verliefd. Ik gebruik hem dagelijks en hij geeft zo’n mooi effect! Alleen in de zomer laat ik hem links liggen, omdat het dan al gauw lijkt alsof je veel zweet. Verder is hij top! Toen ik deze kocht twijfelde ik tussen deze en Lightscapade. Sindsdien kriebelt het nog steeds om ook Lightscapade aan te schaffen. Een Mineralize Skinfinish kost €31.50.

MAC Pro Longwear Concealer
Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste MAC foundation en deze is geschikt voor een hele droge huid. Nu ik veel stress heb, zie je dat ook terug in mijn huid en zou een goede concealer ook wel erg fijn zijn. Ik hoor over de Pro Longwear Concealer vaak dat hij erg geschikt is voor de droge huid. Grote kans dat dit één van mijn volgende aankoopjes gaat worden! De Pro Longwear Concealer kost €21,50.

MAC Paintpot in Painterly
De paintpots van MAC trekken al een tijdje mijn aandacht. Vooral painterly lijkt me erg mooi als basis voor een oogschaduwlook. Helaas heb ik het probleem dat ik snel vettige oogleden heb, waardoor alles gaat glijden. Dit probleem heb ik vaak ook met een oogschaduwbasis. Dat houd me tot nu toe nog een beetje tegen om hem aan te schaffen! Een paintpot van MAC kost €22,-.

MAC Prep+Prime Fix+
Hier hoor ik zoveel goede verhalen over! Ik gebruik eigenlijk nooit een fixingspray, maar deze schijn je ook als een soort oogschaduwbasis te kunnen gebruiken. Een multifunctioneel product is natuurlijk altijd goed. Eigenlijk zou ik wel fixingspray moeten gaan gebruiken, want aan het einde van de dag heb ik altijd het idee dat al mijn gezichtsmake-up verdwenen is. De Prep+Prime Fix+ kost €17,50.

MAC Lipstick in Spirit en Whirl
Deze lipsticks zijn zo mooi! Ik heb een aardige stash, maar deze wil ik nog steeds. Waarom ik ze niet gewoon koop? Het zijn een beetje bruinachtige tinten en dat staat me vaak niet zo goed. Ik ben dus erg bang dat ze tegen gaan vallen. Toch blijf ik elke keer kwijlen bij swatchfoto’s… Een lipstick van MAC kost €19,50.

Mijn MAC-wishlist zal nooit eindigen denk ik. Elke keer komen er wel weer nieuwe producten bij die ik graag zou willen hebben. Welk MAC-product staat er nog op jouw wishlist of heb je nog een aanrader voor mijn lijstje?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s