Review | Siliconen Make-Up Kwast van AliExpress

De laatste tijd zijn siliconen steeds meer in opkomst. Niet in het lichaam, maar in beauty-tools. Een tijd geleden schreef ik een review over de siliconen sponsjes. Na wat random rondzoeken op AliExpress stuitte ik op de siliconen kwast. Zou dit beter werken dan de spons?

Ik was te nieuwsgierig om het niet te proberen. Ik kreeg de kwast binnen twee weken binnen, dus dat is normaal voor een bestelling bij AliExpress. De kwast heeft een vrolijke mintgroene kleur met matte goudkleurige details en een schattige verpakking in dezelfde kleur.

Het siliconen gedeelte is heel flexibel. Voor een make-up kwast is dat natuurlijk erg fijn, omdat hij dan wat beter meebeweegt met de vormen van je gezicht. Het doet me een beetje denken aan een vissenstaartje.

De werking voor foundation is helaas een beetje teleurstellend. Het verdeeld goed over de huid, maar het inblenden lukt met deze kwast niet zo goed. Voor maskertjes is deze kwast wel ideaal, omdat dit natuurlijk niet helemaal in je huid geblend hoeft te worden. Onder zie je het effect met een foundation van Superlooks en boven met een gezichtsmasker van The Bodyshop.

Een voordeel van deze kwast is dat hij makkelijk schoon te maken is. Bovenstaand resultaat bereik je enkel met een beetje water. Ik verwacht dat je hem helemaal schoon krijgt met een beetje babyshampoo. Het fijne is dat hij ook nog erg snel droogt, dus je zou hem bijna dagelijks kunnen wassen. Zelf vind ik dit erg fijn. Ik heb vaak geen zin heb om mijn kwasten te wassen, omdat ze zo lang moeten drogen.

Ik kocht de kwast bij deze verkoper voor €0,77 inclusief verzending. Voor die 77 cent vind ik het de aankoop zeker waard. Het is heel handig voor maskertjes en het is gemakkelijk schoon te houden. Voor het aanbrengen van foundation raad ik hem niet aan.

Wat vind jij van de siliconen kwasten en sponsjes?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Review | Siliconen Make-Up Kwast van AliExpress

  1. Dit lijkt me ook zoiets dat wss niet zal werken met foundation. Voor een maskertje zal het inderdaad wel prima zijn! Daarvoor gebruik ik nu ook zo’n platte foundation kwast, wat ik voor foundation ook lelijk vind werken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s