Taste | Baker’s Dough

Ongeveer een maandje geleden ging de eerste cookie dough bar van Nederland open: Baker’s Dough in Rotterdam. Weet je nog dat je vroeger cakejes aan het bakken was en het beslag wat over was op at? Super slecht, maar zo lekker! Baker’s Dough verkoopt dat dus, maar zonder rauwe ei, waardoor het iets ‘gezonder’ is om te eten. Ik ben gek op beslag, dus dit moest ik wel een keer proberen!

Ik twijfelde of ik voor een samengestelde of een zelfgemaakte ging. Ik besloot er zelf één samen te stellen met normaal deeg, melk, wit en pure chocolade en marshmallows. Een combinatie wat altijd erg goed samen gaat en in mijn ogen echt niet vreemd is. In het bakje zag het er wat saai uit. Ik betaalde voor een klein bakje €2,95, dus dat viel me alles mee. Het hele menu met de prijzen vind je trouwens hier!

Vol verwachting nam ik mijn eerste hap… De chocolade was erg lekker, maar die marshmallows in combinatie met het deeg vond ik helemaal niks! Het deeg is veel droger dan je gewend bent van een beslagmix en ook de smaak vind ik veel minder romig.

Conclusie: ik vind dit helemaal niks! Ik ben echt gek op beslagmix, maar dit smaakt heel anders. Normaal gooi ik niet zo snel eten weg, maar hier werd ik echt misselijk van. Misschien dat ik binnenkort nog wel een samengestelde variant probeer en dat die me beter bevalt, maar deze combinatie raad ik niet aan! Ik kan nu in ieder geval zeggen dat dit niet mijn ding is. Dan maar af en toe heel ongezond en ongegeneerd de beslaglepel aflikken 😉

Zou jij dit proberen of heb je het al eens geproefd 🙂 ?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

3 gedachten over “Taste | Baker’s Dough

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s