My Faves | Huismerkproducten

Een goed huismerkproduct vinden is erg fijn! Het is veel goedkoper dan het A-merk, maar vaak merk je ook wel wat verschil in kwaliteit. In deze blog deel ik huismerkproducten die ik zelf erg fijn vindt en regelmatig gebruik. Niet alleen beauty, maar ook drankjes en snacks! 😉 

Poriën strips
Van de Action natuurlijk! Deze werken voor mij erg goed en tasten mijn gevoelige en droge huid niet zo erg aan.

Gezichtsverzorging
Van de Hema! Nu verkoopt Hema eigenlijk alleen maar producten van het eigen merk, dus misschien telt dit niet helemaal. Toch is dit echt een favoriet! Ik schreef eerder al blog over mijn gezichtsverzuring met Hema producten. Deze blog kun je hier lezen!

Muntwater
Van de Jumbo! Je hebt ze ook van merken als Sourcy en Spa, maar die van de Jumbo is budgetproof en net zo lekker. Ik drink dit graag als het erg warm is. Wel moet ik erbij zeggen dat ik dit alleen lekker vind als het een tijdje in de koelkast heeft gestaan. Dan is het lekker verfrissend!

Ice tea
Van de Jumbo of de Aldi! Ik krijg van bijna alle soorten ice tea buikpijn. Ik heb een lichte vorm van lactose intolerantie en weet bijna zeker dat het hiermee te maken heeft. Veel mensen lachen me er om uit, maar toch denk ik dat er iets met lactose in zit! Van Lipton en Pickwick krijg ik het meeste last. Inmiddels ben ik er achter dat die van de Jumbo en de Aldi erg lekker zijn en dat dit de enige twee zijn waar ik geen last van heb. Heel fijn en nog geen euro per pak.

Pinda’s
Van de Albert Heijn! Pinda’s vind ik niet zo lekker en een beetje saai om te eten. Een tijdje geleden ontdekte ik deze kruidige mix en nu ben ik helemaal verslaafd! Ze hebben veel meer smaak en daardoor eet ik ze veel liever. Ze zijn ongezonder dan gezouten en ongezouten pinda’s, maar ik vind het wel belangrijk dat ik iets lekker vind als ik het eet.

Welk huismerkproduct gebruik jij graag?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s