Persoonlijke update #1 | Scriptie gehaald! 

Vandaag plaats ik al weer mijn 100ste blog. Dat betekent dat ik al 100 dagen dagelijks blog. Zo bizar en ik heb nog geen dag gemist. Toen ik er aan begon had ik eigenlijk niet verwacht dat ik het vol zou houden naast mijn scriptie. Gelukkig blijft de inspiratie komen en ging het veel makkelijker dan verwacht. In de zomervakantie is het allemaal wat rustiger op internet en zijn er heel veel mensen op vakantie. Waarschijnlijk dat ik dan even een paar weken iets minder ga bloggen om mezelf ook wat rust te geven. Dit zeg ik nu, maar het kan ook zo zijn dat ik het bloggen niet kan laten 😉

Naast mijn 100e blog ook nog ander nieuws. Ik heb lang in spanning afgewacht tot donderdag 22 juni. Op deze datum zou ik na 12:00 uur de uitslag krijgen van mijn scriptie en horen of ik hem mag verdedigen. Aangezien het nu vrijdag 23 juni is, weet ik het na drie weken wachten dus eindelijk! Ik heb mijn scriptie met een voldoende afgesloten en mag hem volgende week gaan verdedigen! Ik kan het nog niet helemaal beseffen, maar het is toch echt zo. 

Helaas kreeg ik ook het vervelende bericht dat mijn opleiding niet goed genoeg aansluit bij de master die ik voor ogen had. Ik wilde heel graag Marketing Management in Tilburg gaan studeren, omdat deze goed staat aangeschreven en zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd kan worden. Nu zal ik voor die in Rotterdam moeten gaan, maar de inschrijving daarvan is al gesloten en deze is volledig Engels. Nu is mijn Engels helaas niet zo heel goed, dus dit moet ik tot die tijd even flink bijspijkeren. Als je nog tips hebt hiervoor dan hoor ik ze heel graag!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Persoonlijke update #1 | Scriptie gehaald! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s