Wishlist | Gadgets

Tegenwoordig kijkt niemand meer raar op als er een iPhone of smartwatch tevoorschijn getoverd wordt. Het wordt steeds normaler om allerlei gadgets te gebruiken. Ook ik heb er een aantal op mijn wishlist staan. Ik ben totaal niet materialistisch ingesteld, maar wensen zijn er niet voor niks. Een lekker materialistisch blogje voor deze keer dus! 😉

iPhone 7 Plus
Ik loop al een tijdje te kwijlen bij de iPhone 7 Plus. Er zijn eigenlijk maar twee dingen die me tegen houden: de prijs en het formaat. Dat ding is zo immens groot! Ik heb foto’s gezien op de iPhone 7 Plus van een vriendin. Jeetje, wat is die camera goed! Hij heeft nu als eerste iPhone ook een scherpte-diepte functie en dat wil ik dus heel graag gebruiken voor foto’s. Voorlopig is mijn iPhone 6 nog prima, dus ik heb nog even de tijd om te sparen. Een iPhone 7 Plus is te koop vanaf €855,- dus dat is niet niks voor een telefoon…

Sony DSC-RX100 Mark 5
Ik ben een paar weken geleden helemaal verliefd geworden op deze camera. Een collega op stage is Instagrammer, blogger en vlogger en gebruikt deze camera voor alles. Hij maakt super mooie foto’s en filmt ook nog eens in hoge kwaliteit. Hij heeft alles wat een spiegelreflex ook heeft, maar dan in het formaat van een compact camera. Ideaal! Hij kost alleen wel wat. Voor deze camera betaal je namelijk maar liefst €1.199,-. Voor een camera vind ik dit wel erg duur, dus misschien dat ik even wacht tot deze wat in prijs gedaald is of ik koop een Mark 3 of 4.

MacBook
Sinds mijn stage vanaf januari werk ik op een MacBook Pro. Ik was altijd van mening dat dit zo’n product is wat veel te duur is en eigenlijk niet zo bijzonder is. Mijn mening is helemaal verandert! Je kunt super makkelijk bewerken en editten en het werkt allemaal net iets fijner. Het enige nadeel vind ik dat niet alle harde schijven het schijnen te doen, maar daar heb ik zelf nog geen problemen mee ondervonden. Hij staat op mijn wishlist, maar voorlopig zijn mijn laptops (ja ik heb er meerdere) nog goed en vind ik het dus zonde. Ik werk nu op een Pro, maar een MacBook Air is voor mij voldoende. Het liefst dan in de kleur rose gold! ❤ Een MacBook kost al gauw rond de €1.000,- en is daarmee wel een stuk duurder dan de gemiddelde laptop. Nu is de levensduur over het algemeen ook langer van een MacBook, dus als je dat tegen elkaar afweegt scheelt het niet zoveel!

Welke gadget staat er op jouw wishlist?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

2 gedachten over “Wishlist | Gadgets

  1. Leuk artikel! 🙂 Heb zelf de Iphone 7 plus en het is een echte aanrader! Foto’s zijn mooi, en qua grootte valt het allemaal best mee.. het went. Je hebt meer het gevoel iets in je handen te hebben eigenlijk 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s