Review | Essence Metal Shock Lipstick

Metallic lipstick lijkt de laatste tijd een trend te worden. Je gaat het bij steeds meer merken zien en nu dus ook bij Essence. Ik vind zelf een matte of satin finish mooier, maar de Essence collectie sprak me erg aan en ik wilde deze trend toch een kans geven. Ik probeerde een lipstick uit de Metal Shock collectie uit!

Ik ging voor de kleur 03 Ace of Hearts. Een mooie dieproze kleur die me op het eerste gezicht nog erg goed draagbaar leek. De verpakking vind ik erg saai en goedkoop ogen. Essence is natuurlijk ook niet duur, maar de gewone verpakkingen vind ik er een stuk mooier uit zien.

De swatch op mijn arm viel me alles mee. Je ziet inderdaad wel een metallic glansje, maar deze is heel subtiel.

Op de lippen zie je de metallic glans net iets beter, maar ook hier valt het heel erg mee. Je ziet het wel, maar het is geen ‘in your face’ effect. Ik vind dit zelf erg prettig, maar ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent als je een échte metallic lipstick zoekt.

Naast dit leuke draagbare kleurtje zijn er ook een aantal ‘gekke’ lipstick kleuren in deze collectie. Denk aan groen, geel en blauw. Ik heb deze niet uitgebreid geprobeerd, maar wel even snel geswatcht op mijn hand in de winkel. De blauwe en groene vind ik er heel tof uit zien, de gele lijkt anders te zijn van structuur. Deze lijkt me daarom ook minder mooi op de lippen.

De houdbaarheid is zoals je het gewend bent van Essence. Het blijft geen hele dag zitten, maar met af en toe even bijwerken is dit een prima lipstick voor een leuk prijsje. Deze lipstick kost €2,99 en is onder andere hier te koop.

Wat vind jij van de metallic lipstick trend?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “Review | Essence Metal Shock Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s