Taste | Tony’s Chocolonely Wit Framboos Knettersuiker

Tony’s Chocolonely staat bekend om zijn gekke smaken. Laatste probeerde ik de Melk Meloen Framboos reep ook al uit. Een hele gekke combinatie. Deze reep met witte chocolade, framboos en knettersuiker is terug van weg geweest. Ik kende hem nog niet, maar als echte Tony’s liefhebber moest ik hem natuurlijk wel een keer proberen!

Tony’s heeft altijd een leuk verhaaltje op de achterkant over de reep. ‘Om een wit voetje te halen bij alle Tony’s fans, is ‘ie weer terug! Witte chocolade met fruitige stukjes framboos én ’n royale schep knettersuiker. Terug van weggeweest en here to stay! Zijn ze nou helemaal knetter geworden bij Tony’s?’. De reep was dus zo populair dat ze hem weer hebben opgenomen in het assortiment en deze keer zelfs als vaste reep. Dat kan eigenlijk alleen maar veel goeds beloven!

Toen ik de reep uit de verpakking haalde schrok ik gek genoeg een beetje van de kleur. Een roze reep? Het ziet er wel heel schattig uit. De vormgeving van de reep is zoals alle repen van Tony’s. Het ziet er altijd heel leuk uit, maar het breken ervan is wel een dingetje..

Aan de andere kant van de reep zie je de stukjes framboos al zitten. Het ziet er altijd net iets specialer uit als de ingrediënten zo goed zichtbaar zijn. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om de smaak, maar hé het oog wil ook wat! 😉

De smaak vind ik……

De reep kost €2,75 en is te koop bij onder andere de Tony’s webshop, Albert Heijn, Jumbo en De Bijenkorf.

Wat is jouw favoriete Tony’s chocoladereep?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Een gedachte over “Taste | Tony’s Chocolonely Wit Framboos Knettersuiker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s