My Faves | Kledingwinkels

Het is bijna zomer en de vakantie staat nu echt voor de deur. Reden genoeg om weer leuke zomerse kleding te scoren. Ik deel in deze blog met jullie waar ik dat zelf het liefste doe!

Vero Moda
I love Vero Moda! Ik kan er bijna altijd wel slagen voor leuke shirtjes en truien. Ze hebben mooie basics, maar ook wat apartere items. Het enige waarvoor ik hier bijna nooit kan slagen zijn jurkjes. Dat is niet helemaal mijn ding.

Only
Dit is eigenlijk vrijwel hetzelfde als Vero Moda. Toch loop ik altijd liever naar Vero, omdat ik het idee heb dat ze daar meer keuze hebben. Mijn broeken haal ik altijd bij de Only. Ze zijn €34,95, wat niet duur is voor een broek en ze zitten heerlijk. Ze zijn wat hoger dan een normale broek, maar niet zo hoog als een high waist. Ik vind dat zelf erg fijn!

H&M
H&M zit niet echt bij mij in de buurt. Ik moet er voor naar een stad rijden, wat ongeveer 30 minuutjes bij mij vandaan is. Het is dus geen winkel waar ik wekelijks kom, maar als ik in de stad ben sla ik deze nooit over. Vergeleken met Vero Moda liggen de prijzen hier vaak wat lager, wat natuurlijk altijd fijn is. Van vriendinnen hoor ik wel eens dat zij de broeken van H&M geweldig vinden, maar ik ben er zelf niet zo enthousiast over. De shirtjes en accessoires vind ik daarentegen wel leuk en ook op de beautyafdeling kun je soms leuke dingen spotten.

Forever21
Vroeger zat Forever 21 alleen in Amsterdam. Voor een stage kwam ik wel vaak in Amsterdam, maar tijd om te shoppen had ik dan natuurlijk niet. Gelukkig zit hij al een tijdje in het centrum van Rotterdam. Veel dichterbij voor mij! Veel mensen vergelijken het met de Primark, maar de prijzen liggen hier wel wat hoger en zijn vergelijkbaar met H&M. De kwaliteit van de kleding is gelukkig wel beter dan van de Primark.

Dit waren al weer mijn favoriete kledingwinkels. Ik koop natuurlijk niet alleen bij deze winkels, maar als ik iets zoek dan stap ik sowieso deze winkels binnen! Online shoppen doe ik eigenlijk bijna nooit, omdat ik toch het liefste eerst pas. Als ik een item echt graag wil hebben dan doe ik het heel soms wel.

Wat is jouw favoriete kledingwinkel?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

4 gedachten over “My Faves | Kledingwinkels

  1. Ik woon super dicht bij Breda en daar heb je leuke boutiques met kleding die je niet overal ziet. Ook heb ik altijd broeken van de only, perfect zitten die! En ook de moet ik altijd even langs de H&M. Helaas geen forever21 in de buurt maar ook dat vind ik samen met de bershka een enorm leuke winkel!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s