Review | Treaclemoon Honeycomb Body Butter

Veel mensen gebruiken body butters alleen in de winter. Door de kou is de huid dan vaak extra droog. Inmiddels heb ik door dat het ook in de zomer ontzettend fijn kan zijn om je benen extra te verzorgen. Vooral na het scheren is mijn huid nog droger en dan is het heerlijk om met een goede body butter te smeren. Daarnaast gaan je benen er ook nog eens lekker van shinen. Ik kocht laatst in de sale de Honeycomb Body Butter van Treaclemoon voor maar 1 euro!

Na de blog van Laura over haar Treaclemoon aankoopjes besloot ik ook maar eens een kijkje te nemen bij Trekpleister. Helaas was er niet zoveel keuze meer en lag alleen deze Honeycomb body butter nog in het schap. Ik heb normaal eigenlijk niet zoveel met honing. Ik vind het lekker in de thee als ik last heb van mijn keel, maar daar houdt het eigenlijk ook wel mee op. Het heeft ook een hele aparte geur die ik niet zo goed kan plaatsen, waardoor ik een beetje twijfelde over deze body butter. Door de prijs kon ik het echter niet laten…

De honing geur is gelukkig niet heel zwaar. Je ruikt zeker dat er honing in het product verwerkt zit, maar het is niet extreem. Het is een wat warmere geur, die ik in de winter heel erg zou kunnen waarderen. In de zomer geef ik toch liever de voorkeur aan frisse geuren.

De substantie ziet er lekker dik uit. Ik hou er van! Een lekkere dikke body butter werkt en smeert zoveel beter! Mijn huid heeft dit ook echt wel nodig. Ik gebruik ook de kokos body butter van The Bodyshop, maar die vind ik net iets te stevig. De substantie van Treaclemoon is perfect!

Hier wat meer uitgesmeerd op de huid. Hij smeert echt als boter en doet de naam body butter zeker eer aan. 

Hij trekt snel in de huid en dat is wel echt een pluspunt! Bij sommige body butters moet je heel lang wachten, maar bij deze is dat echt maar een paar minuutjes. Heel fijn, want zo kan je lekker snel je broek aan schieten!
Ik vind de body butter van Treaclemoon helemaal top! Hij kost normaal gesproken €7,95, wat ik een prima prijs vindt voor een body butter van 250 milliliter. Die van The Bodyshop zijn een stuk duurder. Voor dit weer vind ik de geur net iets te zwaar, maar in de koudere maanden ga ik deze zeker op maken! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bodylotion te gebruiken in de zomer, maar dat is voor mij net niet voedend genoeg.

Ben jij een body butter of bodylotion gebruiker?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Een gedachte over “Review | Treaclemoon Honeycomb Body Butter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s