Wishlist | Piercings

Bron
Piercings zie je tegenwoordig steeds vaker. Het lijkt bijna wel een trend te zijn om piercings te nemen. Ik heb zelf vier gaatjes laten piercen (eigenlijk vijf). Twee daarvan zijn mijn derde gaatjes in beide oorlellen. De ‘echte’ piercings die ik heb zijn een tragus en een helix piercing. De vijfde is helaas uitgegroeid, maar staat ook op deze wishlist. Ik heb nog een aantal piercings op mijn wishlist staan en deze deel ik graag in deze blog!

Mijn tragus-piercing heb ik inmiddels bijna 1,5 jaar en mijn helix nu 10 maanden. Mocht je niet bekend zijn met deze termen, dan is bovenstaande afbeelding erg handig 😉 . Ik zal binnenkort, als mijn helix helemaal genezen is, een blog schrijven over mijn huidige piercings. Benieuwd naar hoe ik ze schoonmaak? Daar heb ik eerder al een blog over geschreven!

Forward Helix
Deze heb ik gehad, maar is helaas uitgegroeid! 😦 Ik twijfelde eerst heel erg, maar nu hij eruit is mis ik hem toch wel een beetje. Ik moet nog even wachten tot hij helemaal dicht gegroeid is, maar dan laat ik hem misschien toch maar weer zetten… Ergens houdt iets me een klein beetje tegen. Ik ben bang dat het weer uit gaat groeien en ook de pijn staat me wat tegen. Ik heb inmiddels vier gaatjes laten piercen en had daar echt geen last van, maar deze was pijnlijker dan verwacht. Ik heb deze in mijn rechteroor gehad en daar zou ik hem dan ook weer willen. Je kunt er ook drie boven elkaar doen. Mocht ik dat besluiten te doen, dan wordt het links. Mijn andere oor wordt dan een beetje te vol naar mijn mening.

Conch
Ik kende deze piercing eerst niet, tot ik hem bij iemand op stage zag. Wauw! Hij lijkt me ontzettend pijnlijk, omdat het door een heel dik stuk kraakbeen heen moet. In mijn achterhoofd houd ik dan maar dat de pijn tijdelijk is en dat je er daarna nog jarenlang plezier van kunt hebben. Je hebt een inner en outter conch, maar ik ben er nog niet helemaal uit welke ik mooier vind! Ik ben er ook nog niet uit in welk oor ik hem dan zou willen.

Daith
Ook de Daith-piercing spreekt me al een hele tijd aan. Ook deze is lastig met het zetten en de kans op uitgroeien is, volgens mijn piercer, best groot. Toch lijkt het me een hele gave piercing! Aangezien het dicht bij de tragus piercing zit, zou ik deze in mijn linker oor willen.

Rook
Eerst vond ik deze piercing maar niks, maar inmiddels ga ik hem steeds mooier vinden. Ook deze lijkt me erg vervelend met zetten. Dit stukje is namelijk bij mij al aardig gevoelig als ik er met mijn nagels in druk. In combinatie met mijn helix en tragus vind ik hem in hetzelfde oor niet zo heel mooi. Ook deze zou ik dan in mijn linker oor doen.

Even een disclaimer: ik ga niet mijn hele oor vol piercen en zal ze waarschijnlijk ook niet alle vier gaan nemen. Deze piercings vind ik op dit moment gewoon het mooiste en de kans is wel heel groot dat er minimaal één van bovenstaande nog bij gaat komen. Laat je altijd piercen bij een goede piercer en doe voldoende research voor je iets laat zetten! Zijn piercings niet jouw ding? Dat kan, maar ik vind het wel heel mooi. Ieder zijn ding!

Welke piercing zou jij graag willen?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

10 gedachten over “Wishlist | Piercings

  1. Ik heb zelf al 6 oorbellen, waarvan 3 zelf gestoken, een navel, tragus en septum. Maar ik zou heel graag nog een Rook en outter conch bij hebben 🙈

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s