Wishlist | Reizen #1

caribbean-291021_1920De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met ‘wat wil ik nu écht?’. Niet alleen in de toekomst, maar ook op kortere termijn. Ga ik straks reizen? Begin ik iets voor mezelf? Het kan allemaal. Ik ben iemand die het lastig vindt om keuzes te maken. Het liefst doe ik alles, maar dat gaat niet altijd. Om die reden maak ik tegenwoordig lijstjes en deze deel ik met jullie in de vorm van een wishlist! De wishlist van vandaag staat in het teken van reizen!

IJsland
Ik hoor zoveel mooie dingen over IJsland en ik merk dat ik steeds nieuwsgieriger wordt naar dit land. Wat ik heel graag zou willen doen is een roadtrip door de zogenaamde Golden Circle van IJsland. Het is een trip door IJsland van 300 kilometer, waarbij je de mooiste highlights tegen komt. Denk aan watervallen, geisers en leuke steden. Deze trip is door het zuiden van IJsland. In het noorden is de Diamond Circle, iets minder bekend maar ook deze staat stiekem op mijn wishlist.

Canada
Mijn vader heeft in zijn jeugd jarenlang in Canada gewoond en een deel van mijn familie woont er nu nog steeds. Toen ik klein was wilde ik al zo graag naar Canada toe en dat is in al die jaren niet verandert. Waar ik precies heen wil? Geen idee… Het lijkt me ook heel tof om door Canada te reizen of bij mijn familie langs te gaan.

Samos
Eén van mijn beste vriendinnetjes is gek op Samos, een Grieks eiland. Dit jaar gaat ze er weer twee weken heen met haar vriend. Ze vroeg of ik mee wilde, maar helaas kwam het niet goed uit met mijn afstuderen 😦 . Ik ben helemaal aangestoken door haar enthousiasme en het lijkt me heel leuk om een keer naar Samos te gaan! Lekker boottripjes maken, zwemmen en roadtrippen over het eiland ❤

Mallorca
In 2015 ben ik al eens in Mallorca geweest. Helaas heb ik toen niet het meest perfecte beeld gekregen van het eiland. Ik zat op El Arenal en dat is hét toeristische gebied van Mallorca. Het was een hele leuke vakantie, maar ik heb weinig van het eiland gezien. Van veel mensen hoor ik dat het een prachtig eiland is, dus het lijkt me erg leuk om er nog eens heen te gaan en het eiland te ontdekken.

Er staan natuurlijk nog veel meer reizen op mijn wishlist, maar ik verdeel ze over verschillende blogposts! Welke reis staat er op jouw wishlist?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “Wishlist | Reizen #1

  1. Echt, ga weer een keer naar Mallorca en dan meer naar de ‘mooie’ streken! In maart ben ik een weekendje in C’an Pastilla geweest en toen ook even door Arenal heen gelopen, maar dit is een wereld van verschil in vergelijking tot bijvoorbeeld Cala d’Or! 😍 (mag ik over 2 weekjes eindelijk weer naartoe). Dit is echt een prachtige plaats en je kunt er super veel doen.

    Liked by 1 persoon

      1. Haha ja ik ben echt helemaal weg van Cala d’Or! Arenal is zeker wel leuk voor het uitgaansleven, maar Cala d’Or.. 😍 (+ ook super veel leuke cocktailbars en restaurantjes)

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s