Review | Sleek Pout Polish SPF 15


Lippenbalsem is echt een musthave in je stash. Zeker als je een lipstickdrager bent is het handig om je lippen van tevoren en na het afhalen even goed in te smeren met een lippenbalsem. Ik ben gek op Babylips van Maybelline, maar als het echt warm is of mijn lippen zijn er echt slecht aan toe, dan vind ik het fijner om een lippenbalsem met een kleurtje te dragen. Laatst ontdekte ik de Pout Polish van Sleek en ik was verkocht!

Je hebt het product wellicht al voorbij zien komen in de ‘My Faves‘ van afgelopen zaterdag. De Pout Polish komt in een leuke, simpele verpakking. Zelf geef ik de voorkeur aan een lippenbalsem in stick vorm, omdat het niet iets hygiënischer en makkelijker is. Het handige aan deze verpakking is wel dat je aan de onderkant meteen ziet welke kleur het is. Elke verpakking heeft zo zijn voor- en nadelen 😉

Er zijn behoorlijk wat verschillende kleuren te verkrijgen. Zelf ben ik gegaan voor de kleuren (van onder naar boven) Raspberry Rhapsody (965), Frosting (962), Powder Pink (942) & Pink Cadillac (947). Ze zijn heel verschillend van elkaar, zodat je ze lekker kunt afwisselen.

img_1677
Van onder naar boven: Raspberry Rhapsody | Frosting | Powder Pink | Pink Cadillac

Zoals je op de swatches kunt zien, zijn ze behoorlijk gepigmenteerd voor lippenbalsems. Precies wat ik zocht! Natuurlijk geeft het niet hetzelfde effect als een lipstick, maar het geeft in ieder geval even een leuk kleurtje aan het geheel. De substantie van de Pout Polish is heel vettig. Het glijdt dan ook heerlijk over de lippen heen. De kleur is eventueel ook nog een beetje op te bouwen, mocht je het net iets heftiger willen.

Ik ben heel tevreden over de Pout Polish van Sleek. Normaal zou ik niet zo snel felroze kleuren dragen, maar doordat dit een lippenbalsem is, is het allemaal net iets draagbaarder. Als je op zoek bent naar een lippenbalsem met een goed zichtbare kleur, dan kan ik je deze zeker aanraden! Hij verzorgt je lippen ook nog eens goed en er zit SPF15 in. Hij is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel!

De Sleek Pout Polish is te koop bij verschillende webshops en kost tussen de €3,90 en €7,90. Ook Big Bazar heeft regelmatig make-upjes van Sleek in de schappen liggen, dus houd dat ook zeker even in de gaten!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s