Taste | Tony’s Chocolonely Melk Meloen Framboos

Elk jaar wacht ik met smart op de nieuwe Tony’s Chocolonely smaak. Ze noemen dit zelf ook wel de estafette-reep. Vorig jaar kwam de reep met kaneelbiscuit uit en die vond ik erg lekker. Dit jaar is hij wat specialer. Chocolade met meloen en framboos? Een hele ongewone combinatie… 

Ongewoon betekent natuurlijk niet dat het niet lekker is. Tony’s had vorig jaar ook de reep met Cola. Ook heel ongewoon, maar wat was die reep lekker! Je hebt hem misschien eerder al voorbij zien komen in een My Faves. 

Tony’s omschrijft het zelf als dé zomerreep. Hij is fris en zoet tegelijk en dat past natuurlijk bij lekker zomers weer. De vormgeving is zoals we het van Tony’s gewend zijn. Lekker onhandig om te breken, maar het ziet er wel heel leuk uit. 

Aan de achterkant van de reep kun je de kleine rode stukjes framboos al zien zitten. Framboos vind ik erg lekker, maar meloen heb ik een haat-liefdes verhouding mee. De meloen zie je aan de achterkant niet zitten. 

Eenmaal afgebroken zie je het wel. De kleine witte stukjes zijn meloen. Met de verwachting dat ik het niet lekker zou vinden nam ik een hap. Damn was I wrong! Deze reep is inderdaad fris en zoet, maar ontzettend lekker. De romige chocolade in combinatie met de frisse meloen is een hele goede mix. Ik zou het omschrijven als chocolade met een vleugje meloen smaak. Niet teveel, maar ook zeker niet te weinig. De framboos proef ik wat minder, maar dit lijkt per stukje een beetje te verschillen. 

Conclusie? Deze reep is echt een aanrader en ik ben blij dat hij nog even te koop is! Hij is wel wat duurder dan de overige repen. Normaal kost een reep ongeveer €2,75. Deze reep kost €3,19 en is te koop bij onder andere Albert Heijn. 

Ben jij fan van de bijzondere smaken van Tony’s Chocolonely? Wat is je favoriet? 🙂 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

6 gedachten over “Taste | Tony’s Chocolonely Melk Meloen Framboos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s