Review | W7 Banana Dreams Loose Powder

Bananenpoeder… Ik moest even hardop lachen toen ik de naam voor het eerst hoorde. Toen ik eenmaal verder op zoek ging naar informatie over dit product, zag ik dat Kim Kardashian gek is op dit product en dat veel make-up artists het gebruiken. Ik werd steeds nieuwsgieriger en wilde het zelf graag eens proberen. Let’s go bananas! 😉

Het eerste waar ik gek genoeg benieuwd naar was, is of het product ook echt naar bananen ruikt. Dat is niet het geval. Ik had het wel een leuke toevoeging gevonden, maar het lijkt me ook niets als je gezicht naar bananen ruikt… Normaal is banana powder aardig aan de prijs. De originele kost ongeveer €60,-. W7 staat bekend als het dupemerk en is ook nog eens betaalbaar. Vandaar mijn keuze dus om deze te reviewen.

Banana Dreams zit in een ronde verpakking van 20 gram met een zwart dekseltje. Het is een losse poeder, dus in de verpakking zit een transparant stukje plastic met gaatjes. Dit zorgt ervoor dat je de poeder goed kunt doseren. Dit laagje kun je er eventueel zelf uithalen, mocht je het onhandig vinden.

De poeder is, zoals de naam al zegt, geel van kleur. Niet zo geel als een banaan, maar het is zeker geel. Heel gek om te zien als het op je huid ligt.

Eenmaal geblend met de huid, ziet het resultaat er heel mooi uit. Er is, gelukkig, geen gele waas te bekennen en de poeder past zich mooi aan. Het voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk te verdelen over de huid. Met mijn droge huid is het lastig om een goede, matterende poeder te vinden. Ook met een droge huid kun je namelijk wat vettigere gedeeltes hebben op je huid. De Banana Dreams poeder benadrukt mijn droge plekjes niet, maar matteert de boel gelukkig wel. Daarnaast gaat het ook niet in de lijntjes zitten. De ideale combinatie voor mij! Voor de wat donkerdere huid schijnt het een hele mooie highlighter te zijn. Met mijn lichte huid kan ik dit helaas niet testen

Ik ben enthousiast over de Banana Dreams poeder van W7! De poeder kost €6,49 en is onder andere hier te koop.

Heb jij wel eens van bananen poeder gehoord en heb je het al eens geprobeerd?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

3 gedachten over “Review | W7 Banana Dreams Loose Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s