Review | Primark Mermaid Lipgloss & Perfume Rollerball

Combinaties van lipgloss en lipstick zie je wel vaker in de winkels. Ik vind het altijd erg leuk bedacht, maar vaak gebruik ik dan alleen de lipstick. Uiteindelijk vind ik de verpakking dan weer veel te groot en onhandig, waardoor ik het product niet meer gebruik. Een lipgloss en parfum in één kende ik nog niet. Het mee sjouwen van een grote parfumfles vind ik heel onhandig, dus toen ik deze combinatie spotte bij de Primark moest ik het wel meenemen!

In mijn blog over de mermaid kwast vertelde ik al over de hele mermaid-hype die nu speelt. Ook Primark doet er aan mee en heeft een aantal leuke items in het assortiment. Zo ook deze leuke combinatie. De lipgloss-parfum combinatie komt in een langwerpige verpakking. Hij is net wat groter dan een fullsize lipgloss en is dus lekker makkelijk om mee te nemen. Hij kan gemakkelijk in een toilettasje, maar past ook prima in een klein handtasje.

Beide kanten kun je losdraaien van elkaar. De kant met de transparante vloeistof is het parfum. Deze kan aangebracht worden met een rollerball. Ik vind dit zelf niet zo prettig, omdat ik liever gewoon lekker royaal opspray. Toch snap ik wel waarom Primark voor een rollerball gegaan is. Als je onderweg bent is dit veel makkelijker en val je de medemens niet lastig met jouw parfumwolk 😉 De geur zelf is lastig te omschrijven. Het is zeker geen verkeerd geurtje, maar niet iets wat ik dagelijks zou dragen. Ik vind het wel een prima geurtje voor als ik mijn favoriete parfum thuis ben vergeten op te sprayen. Hij blijft helaas ook niet zo lang hangen. Jammer!

De lichtroze kant is dan vanzelfsprekend de lipgloss. Het is geen bijzondere kleur, maar dat hoeft voor mij ook niet. Een mooie neutrale kleur is altijd handig om bij je te hebben. De lipgloss heeft een simpele sponsapplicator, zoals je dat van lipglossjes gewend bent. Niets mis mee!

Toen ging ik swatchen… Het resultaat viel een beetje tegen. Niet dat ik een gepigmenteerde lipgloss had verwacht, maar ik had gehoopt dat je de roze kleur wel zou zien. Op mijn arm is het helaas een transparante gloss met enorm veel shine en glitter.

Op mijn lippen is het roze kleurtje ook ver te zoeken. De gloss zorgt ervoor dat mijn lippen er gezond uit zien, maar verder doet het niet zoveel. Net als bij het parfum is het handig voor als je je go to lipstick of lipgloss bent vergeten, maar niet iets wat ik elke dag op zou doen.

De Mermaid Lipgloss & Perfume Rollerball vind ik helaas een teleurstelling. De zilveren verpakking en de simpele vormgeving zien er erg aantrekkelijk uit. De kwaliteit is zeker niet verkeerd, maar wat mij betreft allemaal net iets te simpel. Dit leuke hebbedingetje is te koop bij Primark voor €3,50. Maar is het echt een musthave voor in je stash? Dat helaas niet.

Wat is het gekste combinatieproduct wat jij ooit hebt gezien?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s