My Faves | Summer Items

Het lijkt er op dat de zomer nu echt is begonnen. Tenminste.. wat betreft het weer dan! In Nederland weet je het natuurlijk nooit en kan het volgende week ook weer omgeslagen zijn. Toch geniet ik nu volop van dit weer. In deze blog deel ik mijn favoriete zomeritems met jullie! 

Een Rayban zonnebril staat al een hele tijd op mijn wishlist. Elke keer beloof ik mezelf dat ik hem mag kopen, maar steeds doe ik het niet. Ik vind het best veel geld voor een zonnebril en zou continu bang zijn hem kwijt te raken of te slopen. Zo onhandig als in ben, is die kans ook best groot. Ik vond een leuk alternatief bij Hema. Precies het model wat ik leuk vind bij Rayban, maar qua pootjes en kleur net iets anders. Ik draag hem ontzettend vaak en ik moet zeggen dat de kwaliteit me ook enorm mee valt. Deze bril komt uit de collectie van dit jaar en kost ongeveer €10,-. Sinds dit jaar is Hema enorm verbeterd in de zonnebrillenlijn, dus neem zeker even een kijkje! 

Hét zomerparfum voor mij is toch wel Sun Shake. Ik ben er gek op! In de blog van vorige week deelde ik hem al met jullie. Als je meer wil weten over het parfum dan raad ik je zeker even aan om de blog te lezen! 

Armcandy mag niet ontbreken in de zomer! In de zomer vind ik het niet prettig om hele zware of strakkere armbandjes te dragen. Mijn polsen zetten, sinds mijn blessure, behoorlijk op als het warm is. Zware of strakke armbanden zitten dan gewoon niet zo fijn. Je ziet me ook niet zo snel met een horloge lopen in de zomer. Dit soort subtiele, vrolijke armbandjes draag ik wel graag met warm weer! 

Helaas heb ik ook in de zomer droge lippen. Babylips is dan mijn reddende engel! Ik heb er altijd eentje in mijn tas zitten en ik heb echt het idee dat deze veel beter werken dan ‘gewone’ lippenbalsems. 

Ook in de zomer draag ik graag lipstick. De donkerdere kleuren laat ik dan achterwege. Ik ga vaak voor een mooie nude lipstick, maar soms ben ik ook even in de mood voor een wat zomerser kleurtje. Ik draag dan graag MAC Speak Louder. 

Speak Louder wordt omschreven als een rode lipstick met roze ondertoon. Op de foto lijkt dat ook wel zo, maar op mijn lippen is hij toch echt roze. Een meer opvallende kleur dan wat ik normaal draag, maar toch niet te heftig! 

Tot slot de Sleek Pout Polish in de kleur 947 Pink Cadillac. Een hele dikke lippenbalsem met SPF15. Dat het product SPF15 bevat vind ik erg fijn voor de zomer. Daarnaast heeft deze lippenbalsem een vrolijk kleurtje. 

Hij lijkt een beetje op Speak Louder, maar dan wat glanzender. Als ik even geen zin heb in lipstick, maar wel een kleurtje wil dan is dit mijn favoriet. Volgende week komt er een review online over dit product, dus stay tuned! 😉

Dit waren mijn zomerfavorieten al weer! Wat is jouw musthave zomeritem? 

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

9 gedachten over “My Faves | Summer Items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s