Scriptie ingeleverd!

Yes! Het moment is daar: na maanden zwoegen heb ik vandaag dan eindelijk mijn scriptie ingeleverd. Het voelt ergens nog een beetje onwerkelijk. Je bent ergens maandenlang mee bezig en ineens heb je even ‘niks’ meer. Ik moet zeggen dat ik er wel aan toe ben. Even een tijdje geen verplichtingen meer en doen waar ik zelf zin in heb. Natuurlijk moet ik nog even afwachten of ik het gehaald heb en hem mag gaan verdedigen, maar voor nu is het even drie weekjes klaar. Ik ga lekker genieten van mijn rust en mezelf meer focussen op mijn blog. Zondag de laatste afstudeer-zeur-blog in de ‘My week in pictures’ en dan houd ik voorlopig even mijn mond over scripties en afstuderen, beloofd! 😉

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s