My Faves | Parfum


Ik ga nooit de deur uit zonder parfum. In de zomer draag ik wat frissere geuren en in de winter ga ik liever voor een wat zwaardere geur. Ik wissel graag af en heb daarom inmiddels een aardige parfum stash opgebouwd. Ik deel in deze blog graag mijn favorieten met jullie!


Juicy Couture – Couture La La
Een parfum van Juicy Couture heeft lang op mijn wishlist gestaan, maar eindelijk heb ik er een! En niet zomaar een, gelijk een lekkere grote flacon van 100 milliliter. Juicy Couture omschrijft dit parfum als en typisch parfum voor pittige, een beetje punk rock en glamoureuze vrouwen met een vrije geest. De geur is erg bloemig en bevat dan ook noten van witte en oranje bloemen, pioenroos, fruit, mandarijn en musk. Hij ruikt een stuk frisser dan de originele Viva La Juicy. Een heerlijke geur voor het lekkere weer van nu!

Couture La La is onder andere hier te koop.

Van Gils – Her Aura
Van Gils heeft altijd lekkere parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Van Gils omschrijft Her Aura als een reis naar spannende plaatsen door een sensuele combinatie van sprankelende ingrediënten. De noten bestaan uit citrus, fresia, waterlelies, sandelhout en musk. Als het heel erg warm is buiten dan laat ik hem liever staan, omdat het een wat zwaardere geur is. Hij wordt omschreven als een fruitige geur en daar kan ik me wel in vinden.

Her Aura is hier te koop, maar houd ook zeker de Action in de gaten. Daar staat hij wel eens in het schap voor €7,95. Er is trouwens ook een mannenvariant van!

Thierry Mugler – Alien
Alien, wie kent het parfum niet. Het was bij mij liefde op het eerste gezicht. Nou ja.. ik werd verliefd toen ik hem voor het eerst rook. Wat ruikt deze geur lekker! Hij is wat zwaarder en bestaat uit noten van jasmijn, bloemen, mos, houd, vanille, sandelhout, citrus, perzik en pruim. Een hele bijzondere mix en het is ook een parfum waarvan ik nooit iets soortgelijks heb kunnen vinden. Enige nadeel: hij is ontzettend duur, maar ik vind hem het geld wel waard. Altijd als ik dit parfum op heb krijg ik complimentjes en je blijft hem de hele dag ruiken.

Alien is onder andere hier te koop.

Katy Perry – Mad Love
Tegenwoordig is het heel normaal dat bekende artiesten een parfum uitbrengen. Mij doet dat nooit zoveel. Ik koop gerust een parfum van Justin Bieber als ik hem lekker vind ruiken, ookal ben ik geen fan. Zo ook met dit parfum. Ik vind haar nummers best leuk, maar ben geen mega fan. Waar ik wel fan van ben is dit parfum. Ik kwam hem per ongeluk eens tegen bij de Etos en nam hem gelijk mee. Ik dacht dat het een ouder parfum was, maar hij is in 2016 uitgekomen. De geur is lekker fruitig en zomers. De noten zijn appel, sorbet, aardbei, roze grapefruit, pioenroos, jasmijn, musk, sandelhout en kokosnoot. Een heerlijke combinatie!

Mad Love is onder andere hier te koop en is ook nog eens lekker betaalbaar!

Ariana Grande – Ari
Hier geldt eigenlijk hetzelfde verhaal als bij het Katy Perry parfum. Ik vind de liedjes van Ariana Grande leuk, maar ben vooral fan van haar parfum Ari! Dat leuke pomponnetje maakt het flesje helemaal af en geeft het een vintage look. I love it! De geur wordt omschreven als en vrouwelijk boeket bestaande uit zachte bloemen en een onverwachte draaikolk. De noten bestaan uit peer, pompelmoes, framboos, rozen, vanille, marshmallow, muskus en hout. Een hele zoete en fruitige geur.

Ari is onder andere hier te koop.

Jill Sander – Sun Shake
De originele Sun van Jill Sander is bij iedereen wel bekend en is al jaren te koop. Het is altijd een van mijn favoriete geuren geweest. Vorig jaar was daar ineens Sun Shake en ik moest hem hebben! Het was een limited edition en ik kon hem nergens meer vinden. Ik baalde als een stekker. Toen ik het eindelijk los had gelaten, kwam ik hem ineens tegen. Ik rekende hem af en ik heb er geen dag spijt van gehad! Het bijzondere aan dit parfum is dat hij bestaat uit twee lagen, net als bij sommige oogmakeupremovers.


Voordat je hem opsprayt moet je hem eerst goed schudden, zodat de twee lagen zich met elkaar vermengen. Dit alleen al maakt het parfum extra leuk! Het is een hele lekkere, bloemige geur die je het hele jaar door lekker kunt dragen.

Sun Shake blijkt nog te koop te zijn! Je kunt hem onder andere hier kopen.

Dat waren al weer mijn favorieten! Wat is jouw favoriete parfum?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

5 gedachten over “My Faves | Parfum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s