Review: Deodorantdoekjes


Het festivalseizoen is al weer een tijdje begonnen. Het warme weer is inmiddels ook al ingetreden en feesten en hitte gaan vaak niet zo goed samen, want: natte oksels. Heel vervelend en zeker als je op een festival bent. Als je eenmaal aan het zweten bent, werkt deo vaak niet meer zo goed. De geur is dan misschien wel weg, maar je oksels blijven nat. Bij de Action deed ik de ideale ontdekking hiervoor!

Ik kwam dit pakje met deo wipes tegen. Deodorantdoekjes dus. Klinkt een beetje gek, maar ik was wel gelijk benieuwd. Hoe ideaal is het als je je met een doekje even snel op kunt frissen?


In de verpakking zitten 10 individueel verpakte doekjes. Je kunt het hele pakje dus meenemen, maar ook een aantal losse doekjes in je tas stoppen. Ze zijn ontzettend plat, dus het past altijd wel in een klein tasje. Het is ook nog eens veel praktischer om mee te nemen dan een deo flesje, waar je toch al gauw een wat grotere tas voor nodig hebt.

De verpakking belooft het volgende: ‘De deodorantdoekjes geven je meteen een fris en verzorgd gevoel, waar je ook bent. Dankzij de verfrissende geur en het praktische formaat zijn de deodorantdoekjes ideaal voor onderweg’. De belofte dat ze ideaal zijn voor onderweg komen ze zeker na, maar zijn ze ook verzorgend en fris?

Uit de verpakking

De doekjes zijn lekker groot. Met één doekje kan je dus makkelijk twee oksels doen. Zo ga je minder snel door je doekjes heen en hoef je er ook minder mee te nemen. De geur is heel neutraal en vind ik vergelijkbaar met een standaard deo van dove of nivea. Het ruikt lekker fris, maar is niet heel bijzonder. Zelf vind ik dat juist wel prettig, omdat een deo met parfum kan gaan irriteren of de geur kan accentueren.

Uitgevouwen

Het zorgt zeker voor een fris gevoel. Het haalt het vieze gevoel van natte oksels weg. Of het echt werkt als deo durf ik niet te garanderen. Ik heb het idee dat het vooral bedoelt is als verfrissingsdoekje, maar dat het niet per se je deodorant zal vervangen. Even snel je oksels opfrissen voor je deo opspuit dus. Toch denk ik dat het wel heel handig is om bij je te hebben als je echt geen ruimte hebt voor een deo in je tas.

De Deo wipes zijn te koop bij Action voor €0,99. Geen geld en ideaal voor festivals, feestjes of dagjes uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s