Review: Mermaid kwast


Er lijkt ineens een hele hype te zijn rondom mermaids. Je ziet het overal terugkomen en nu zelfs ook in make-up kwasten. Een hele kamer vol met zeemeerminnen hoeft van mij niet, maar een leuk make-up kwastje? Dat wil ik wel proberen! Ik bestelde een kwast die overloopt van blauw naar roze en testte hem uit!

Ik vind hem er ontzettend schattig uitzien. Het is echt wel een eye-catcher in een kwastenstash. De haartjes van de kwast zijn heel kort. Ik vind dit zelf altijd wel prettig, omdat de kwast dan vaak wat steviger is. Met lange haren wordt het vaak te flexibel en dat werkt voor mij niet zo goed.


Je kunt de kwast gebruiken voor foundation, maar ook voor poeder, bronzer, highlighter of blush. Maar net wat jij fijn vindt! Ik gebruik hem zelf voor mijn foundation. Ik gebruik momenteel de MAC Waterweight foundation en een sponsje zuigt dit product helemaal op, dus ik was op zoek naar een alternatief. Doordat de haartjes erg dicht op elkaar staan, vind ik hem te heftig om er blush, bronzer of highlighter mee aan te brengen. Dat doe ik liever wel met een flexibele kwast, omdat het resultaat dan net iets subtieler is.

Op de foto links zie je mijn huid zonder foundation. Recht is de foundation aangebracht met de kwast. Ondanks dat je op de foto lastig het verschil ziet, vind ik het resultaat wat de kwast geeft erg mooi!

Ik ben fan van deze kwast! Hij geeft een mooi egaal resultaat, zonder strepen of haren die uitvallen. De kwasten zijn te koop bij verschillende webshops. Het originele exemplaar is hier te koop en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

10 gedachten over “Review: Mermaid kwast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s