Het aftellen is begonnen!

Pixabay

Vandaag krijg ik voor de laatste keer feedback op mijn scriptie en ik knijp hem stiekem wel een beetje. Ik heb twee weken geleden nog feedback gehad, maar toch ben ik bang dat er ineens weer allemaal verbeterpunten boven tafel komen. Een scriptie is eindeloos en voor mijn gevoel kan zoiets ook nooit af zijn. Je vindt altijd wel weer dingen die je toe wil voegen. In januari begon ik heel enthousiast aan het afstuderen, maar inmiddels zit mijn stresslevel op een aardig hoogtepunt. Het kwam regelmatig voorbij in blogs waarin ik zeurde over de stress, waarin ik herkenbare situaties schetste en mijn onzekerheden over de periode erna deelde. Het einde is gelukkig nu écht in zicht. Nog even doorbikkelen om alles op tijd af te krijgen en dan kan ik drie weken lekker genieten van de rust. Ik moet dan natuurlijk nog wachten op de uitslag, maar in die drie weken kan ik daar toch niks meer aan veranderen. Ik moet het dan echt loslaten. Even geen verplichten en eindelijk weer leuke dingen doen. Ik kan niet wachten!

Voor nu nog even 1,5 week stressen en hopen dat de feedback van vanmiddag positief is. Volgende week vrijdag gaat hij dan eindelijk de deur uit!

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s