My faves: MAC lipsticks

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Faves’! Ik heb al in weet ik het hoeveel blogs laten weten dat ik gek ben op MAC lipsticks. Deze blog zat er dan ook al aan te komen. In de ‘My Faves’ van deze weet laat ik mijn 5 meest gebruikte MAC lipsticks zien!

Ik probeer de lipsticks veel af te wisselen. Ik heb er 21, dus als ik er nog een paar bij spaar dan kan ik bijna elke dag in een maand een ander kleurtje dragen. Hoe leuk zou dat zijn?! Ik mag alleen van mezelf voorlopig even geen MAC lipsticks meer kopen. Ben benieuw hoe lang dat goed gaat… Zoals jullie al weten heeft MAC verschillende soorten finishes. Mijn favoriet is de Satin finish, gevolgd door de Amplified en Matte. Al moet ik toegeven dat ik Cremesheen ook steeds meer ga waarderen!


Cosmo – Amplified
Cosmo is een kleurtje die niet gehyped is, maar wel erg mooi is. Het is een roze kleur met een tikkeltje bruin er in. Hij is net iets anders dan de roze nudelipsticks en dat maakt hem ook zo leuk! Ik ben niet weg van een hele bruine lipsticks, simpelweg omdat het mij niet staat, maar deze kleur is precies goed! Ook nog lekker draagbaar voor naar school of werk.


Creme in your coffee – Cremesheen
Creme in your coffee is de newbie in mijn stash en nu al favoriet. Ik schreef er laatst nog een review over!


Fast Play – Amplified
Fast Play is ook al een niet gehyped kleurtje. Stiekem vind ik het leuk om zelf mooie kleuren te ontdekken en lekker te switchen in de winkel. MAC omschrijft deze kleur zelf als ‘neutral pink’. Hij heeft ongetwijfeld een roze ondertoon, maar er zit ook wel een beetje bruin in. Dit zorgt voor een beetje warmte in de lipstick. Ik denk dat deze kleur bij veel huidskleuren erg mooi staat


Mehr – Matte
Natuurlijk heb ik ook hele populaire kleurtjes in mijn stash. Mehr is echt een grote favoriet en is de enige matte lipstick die ik elke dag zou kunnen dragen. MAC omschrijft de kleur zelf als ‘blauwroze’ en die omschrijving vind ik niet helemaal passend. Net als de voorgangers is dit meer een roze kleur met bruine ondertoon. In tegenstelling tot Fast Play heeft Mehr een wat koelere ondertoon.


Twig – Satin
Tot slot Twig. Last, but definitely not least! Net als bruin, is rood niet helemaal mijn kleur. Het staat me op zich wel, maar ik vind het gewoon net iets te heftig. Twig is een mooi alternatief en wordt omschreven als een baksteenrode kleur. Niet knalrood dus, maar wel een roodachtige ondertoon. Voor de lichte huidjes is hij misschien wat aan de donkere kant, maar ik vind hem zelf prachtig!

Ik was heerlijk in de weer met de lipsticks. Swatch maken, weghalen en de volgende swatchen. Vervolgens moest ik nog een foto maken voor de uitgelichte afbeelding. Hm, ze lijken wel erg op elkaar eigenlijk, misschien toch maar eens naast elkaar swatchen?


En jawel, precies wat ik al dacht. Er zit echt maar minimaal verschil tussen de lipsticks. We kunnen in ieder geval concluderen dat ik van roze lipsticks met bruine ondertoon houd, haha!

Welke lipsticks staan er in jouw top 5?

Ik zou het heel leuk vinden als je me ook volgt op Instagram en Bloglovin! ❤

6 gedachten over “My faves: MAC lipsticks

  1. Grappig, bij mij zijn Twig en Mehr bijna identiek als ik ze op heb.. Ik had Twig donkerder verwacht dan Mehr, maar het verschil zit hem vooral in de finish en Twig is ietsiepietsie voller van kleur, maar wel roze. Vind hem bij mij helemaal niet donker ook! Geen spijt van de aankoop verder, Mehr is bijna op, dus dan kan hoef ik geen vervanger ervoor haha. Ik mag eigenlijk van mezelf niet ‘dezelfde’ mac kleuren kopen 😜 Ik heb er nu 8 en 7 zijn favoriet. Staat nu ook even geen kleur op mn wishlist. Ruby Woo is dus m’n minst favoriete. Vooral ook om de retro matte finish en vind hem net te fel rood. Moet het dan goed matchen met mn make-up en outfit. D for Danger vind ik dan weer een fijnere rode tint. Ik draag bijna alle kleuren wel, op oranje tinten, nude en heel licht roze na.

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s