Review: Primark Trolls collectie: colour change lipstick


Eind 2016 kwam de film ‘Trolls’ uit. Een film over trollpoppetjes met gekke en felgekleurde kapsels. Primark speelt vaak op dit soort trends in en heeft dus een echte Trolls collectie uitgebracht. Naast kwasten met felle kleuren, is er ook een colour change lipstick uitgebracht. Klinkt erg leuk en ik kan je vertellen: dat is het ook!


De verpakking is erg leuk met die pastelkleurtjes! Het valt lekker op en het is bijna zonde om uit te pakken. De verpakking doet me een beetje denken aan een lippenbalsem zo met die plastic dop. . De huls is groen, maar de lipstick zelf ook… Een lekker Shrek kleurtje, wat je niet op je lippen wil hebben. Tenminste, ik niet! Het kan leuk zijn voor carnaval, maar voor mijn dagelijkse make-up is groen geen goed idee. Al gauw zag ik op de verpakking staan dat hij op de huid verandert naar een roze kleur. Dat klinkt al een stuk beter. Op basis van de warmte in je huid neemt hij een bepaalde kleur roze aan. Erg leuk bedacht!

Ik was erg benieuwd naar de swatch. Rechts zie je een swatch met één laagje en links met twee. Met twee laagjes is hij net een tikkeltje donkerder. De lipstick is lekker zacht en heeft een sheer finish.

Boven zijn mijn lippen zonder iets erop, onder met de lipstick. Op de lippen zie je er helaas bijna niks meer van. Daar is hij net iets te transparant voor. Wel laat hij een mooi, gezond uitziend laagje achter op mijn lippen. Echt een lipstick kun je het niet noemen. Qua substantie lijkt het meer op een lippenbalsem. Hij is lekker voedend, dus dat is zeker een voordeel.


Het er af halen gaat ook erg makkelijk. Zoals je op het watje al ziet, komt er nauwelijks kleur vanaf.

Ik vind het erg leuk bedacht, maar het is wel jammer dat je er op de lippen bijna niks meer van ziet. Ik vraag me ook af of hij echt op iedere huid anders is, maar het idee dat hij van groen naar roze kleurt is al erg leuk. Ik had verwacht dat hij een groenige waas achter zou laten, maar dat is gelukkig niet het geval! Als je echt een knalkleurtje zoekt, dan kan je deze beter laten liggen. Ik kocht deze colour change lipstick voor €4,- bij Primark.

Heb jij wel eens een colour change lipstick geprobeerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s