Review: Cooling Eye Mask

Het einde van het studiejaar is weer in zicht. Dat betekent volop focussen op het afronden van vakken en zo goed mogelijk doorgaan naar het volgende jaar. Daar komt vaak wat stress en vermoeidheid bij kijken. Vermoeidheid zie je vaak het eerst rondom de ogen. Dit verkoelende oogmasker zou daar verandering in moeten brengen. Aangezien ik in zo’n stressperiode zit, test ik dat graag even uit! 

De vormgeving alleen al is super leuk. Ik heb de variant met een watermeloen en een kiwi, maar er is er ook nog één met citroenschijfjes. De pads zijn gevuld met een soort gel. Als je het maskertje in de koelkast legt, dan wordt deze gel koud en dit zorgt voor een verkoelend effect op de ogen. 


Het maskertje moet minimaal een half uurtje in de koelkast liggen. Hoe langer hij in de koelkast ligt, hoe langer hij koud blijft. Met een half uurtje in de koelkast, blijft hij ongeveer 10 minuutjes koud. Met het elastiek aan de achterkant blijft het goed om je hoofd zitten en hoef je dus niet per se plat te liggen. 


Het ziet er wel een beetje maf uit, maar ik moet zeggen dat het wel lekker verkoelend is. Ik heb ook gelijk weer een opgewekt en fris gevoel als ik het maskertje af doe. Dit schijnt ook goed te werken bij jeukende ogen en hooikoorts. Zelf heb ik hier gelukkig geen last van, maar misschien een fijne tip als je dit probleem wel hebt. 

Dit oogmaskertje kost €0,99 bij Action en kan hergebruikt worden. Bij Kruidvat verkopen ze iets soortgelijks voor €1,99.Dit zijn alleen losse pads, maar deze kun je ook opwarmen. 

Heb jij wel eens een maskertje gebruikt voor je ogen? 

5 gedachten over “Review: Cooling Eye Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s