Review: MAC – Creme in your coffee


In mijn review over MAC Craving gaf ik al aan dat ik twee lipsticks heb gekocht in de sale bij Douglas. Creme in your coffee <hoe leuk is deze naam?!> is de tweede! Ik zag deze lipstick 2 jaar geleden eens bij een collega en ik vond dat hij haar prachtig stond. Daarna ben ik hem eigenlijk weer een beetje vergeten. Toen ik door het lijstje van MAC lipstick aan het scrollen was zag ik hem weer staan. Die moest ik zelf ook hebben!

Twee jaar geleden was mijn MAC obsessie nog niet zo groot als dat hij nu is. Toen ik de lipstick bij haar zag had ik zelf nog een bescheiden collectie van 4 lipsticks. Nu, twee jaar later, heb ik er 5 keer zoveel. Het meisje waar ik ‘Creme in your coffee’ bij zag is getint, dus ik dacht eigenlijk dat het bij mijn lichte huid niet mooi zou staan. Na het opzoeken van swatches leek dit toch wel mee te vallen.

Craving | Creme in your coffee

Creme in your coffee is een cremesheen lipstick. Cremesheen is minder dekkend dan Satin, maar heeft wel een romige finish. Hij zit lekker comfortabel op de lippen. Satin en Amplified blijven favoriet, maar samen met matte lipsticks komt deze toch wel op een gedeelde derde plaats. Op de foto hierboven ligt hij naast Craving. Ze kijken bijna identiek!


Tijd om te testen! Op de swatch vind ik de lipstick erg bruin lijken. Ik schrok hier een beetje van, want bruine lipsticks doen het meestal niet zo goed bij mij…


Op de lippen valt het gelukkig alles mee! Het is een prachtige nude kleur met een bruine ondertoon. Hij is een stuk minder roze dan andere nude lipsticks die ik al heb, dus dit is een fijne afwisseling. Het is geen fel zomers kleurtje, maar een fijne lipstick om everyday te gebruiken.


Creme in your coffee heeft me echt positief verrast. Ik was bang dat het geen kleur voor mij zou zijn, maar nu ik hem eenmaal heb draag ik hem dagelijks. Ik denk dat dit echt een kleurtje is wat iedereen mooi staat! Als je de swatches naast elkaar houdt, dan zie je gelukkig wel duidelijk verschil!

Ik kocht deze lipstick in de sale bij Douglas voor €15,41. De sale is helaas voorbij, maar je kunt hem nog wel scoren voor de standaardprijs (€19,50) bij Douglas, de Bijenkorf en in de MAC Stores!

12 gedachten over “Review: MAC – Creme in your coffee

  1. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s