My week in pictures #5


Vorige week kwam er geen ‘My week in pictures’ online. Ik kwakkelde de hele week een beetje met mijn gezondheid en ik was continu bezig met mijn scriptie. Even geen foto’s die week dus. Afgelopen week heb ik weer een aantal leuke dingen gedaan. Kijk je mee naar afgelopen week?

Zondag 7 mei

Zondag stond nog wel in het teken van mijn scriptie. Dit is de enige hele vrije dag die ik heb in een week, dus die kan ik goed benutten voor het schrijven. Ik zit inmiddels al op 16.559 woorden en 45 pagina’s en ik moet nog een hoop doen!


Ik kan inmiddels ook geen model meer zien…

Gelukkig heb ik heel leuk gezelschap. Hij vindt het altijd heerlijk om in je buurt te zijn.


Tijd voor een pauze! Ik kijk een aflevering van ‘How to get away with murder’. Eén van mijn favoriete series van dit moment!

In de middag kijk ik ook de hockeywedstrijd tussen Kampong en Oranje Rood. Ik volg sinds een aantal jaar de heren hoofdklasse en ik vind het erg leuk om te volgen. Beide teams konden de play-offs nog halen en het was enorm spannend. In de laatste paar seconden van de wedstrijd speelt Kampong gelijk en eindigt daarmee boven Oranje Rood!

Maandag 8 mei

Maandag weer vroeg op staan voor stage. Iemand zit al op eten te wachten…


En als je dan weg wil gaan, kijkt hij je ontzettend zielig aan. Wat een lieverd!

De dag ervoor verloor Feyenoord en werd daarmee dus nog geen kampioen. Ik loop stage in het centrum van Rotterdam. Het was een aardige bende!


Eindelijk weer mee doen aan de yoga-les. De afgelopen twee weken kon ik steeds niet vanwege een vergadering. Ik voelde wel dat ik al weer een tijdje niet was geweest!


Verjaardagskaartjes schrijven voor klanten!

’s Avonds lekker naar buiten met de hond. Het zonnetje scheen weer heerlijk.

Dinsdag 9 mei

Dinsdag heb ik een hele lange dag. Ik begin om 09:00 uur.

Na 17:00 even snel iets te eten halen op het station. Ik ging voor een El Salmone pasta van Julia’s!


Om 18:30 komen er allerlei klanten langs voor een lichaamsmeting. Om 20:00 zit mijn dag er eindelijk op.


Snel nog even iets te eten halen. De pasta was net iets te weinig voor me. Kipnuggets ❤


En ik had in m’n eentje lol om deze tekst haha. 

Woensdag 10 mei
In de ochtend ga ik richting Den Haag voor een herkansing.

De herkansing was mondeling en ik was na 20 minuten al klaar. Ik dook nog even de Primark in en kocht onder andere twee leuke sprays en een gek lipproduct. Over het lipproduct komt deze week een blog online!

In de middag ga ik met mijn moeder naar Utrecht. In de Flying Tiger spotte ik dit kaartje. Gum als groente…?! Lekker bij de aardappelen… Groente als gum lijkt me een beter idee haha 😉

We eten gezellig bij De Winkel van Sinkel. Een heel leuk restaurantje in Utrecht. We bestelden allebei Ossenhaaspuntjes.

En een toetje kan natuurlijk niet ontbreken! Ik nam de gekarameliseerde ananas met stroopwafelijs. Heel apart, maar erg lekker. Mijn moeder ging voor de Dame Blanche.

Op naar Het Beatrixtheater!

Voor moederdag gingen we alvast naar The Bodyguard. Het was echt heel leuk! Ik plaatste hier ook een blog over.

Donderdag 11 mei

In de ochtend deed het wel even zeer om vroeg uit bed te komen… Gelukkig vrolijkte het MAC tasje op mijn bureau me wat op. In Utrecht ben ik eindelijk langs de MAC-counter geweest om een goed passende foundation uit te zoeken. Ik ben er super blij mee!


Het is heerlijk weer, dus zonde om op kantoor te zitten. We gaan lekker de stad en spotten deze enorme vlag voor het <bijna> kampioenschap van Feyenoord. 

We gingen niet de stad in om een terrasje te pakken. Er moet natuurlijk wel gewerkt worden 😉 We gingen foto’s maken voor The Bootcampclub. Geen straf met dit lekkere weer!

Daarna nog even aan de gang met gewichten. Na 6 jaar met een polsblessure gelopen te hebben is er echt niks meer van over. Een lange tijd was 500 gram al te zwaar om te tillen. Als je je indenkt dat een pakje vleeswaren 100-150 gram is, dan is 500 gram echt niks. Inmiddels zit ik op de 3 kilo! Het klinkt heel weinig, maar ik ben zo blij met deze vooruitgang.

Vrijdag 12 mei
Vrijdag zit ik lekker only the lonely op kantoor. Ik kon gelukkig wel lekker doorwerken aan mijn scriptie, zonder al teveel afgeleid te worden!

Nog even opstarten met een kopje koffie

’s Avonds de verjaardag van mijn tante. 

Zaterdag 13 meiToen was het al weer zaterdag! Iemand is gek op zijn knuffel…

Hup.. Hema-outfitje aan!

En na het eten gezellig langs bij mijn oma. 

Aankomende week wordt erg spannend. Maandag wordt de concept-versie van mijn scriptie nagekeken en hoor ik dus of ik op de goede weg ben of totaal de plank mis sla. Ik ben al de hele week aan het duimen en kan niet wachten tot ik eindelijk meer weet. Ik ben voorlopig nog even aan het duimen!

Hoe was jouw week?

4 gedachten over “My week in pictures #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s