The Bodyguard


Afgelopen woensdag ging ik samen met mijn moeder naar The Bodyguard. Al sinds hij uitkwam wilde ze er zo graag heen! Eind april was er een leuke kortingsactie, waarmee je het tweede kaartje gratis kreeg. Dit maakte het ineens een stuk leuker om te gaan. Woensdagmiddag vertrokken we samen naar Utrecht om een paar uurtjes te shoppen, gezellig te eten en om vervolgens naar het Beatrix Theater te gaan. Ik was heel benieuwd!

Ik gaf dit alvast cadeau voor Moederdag. Zondag, de dag van moederdag, gaat ze op vakantie, dus die dag konden we toch al niet echt iets uitgebreids doen. Ik wist hoe graag ze hierheen wilde en stiekem was ik zelf ook erg benieuwd. Voor 2 plekken op de eerste rang betaalde ik nu €80,-. Normaal kosten deze kaartjes €80,- per stuk, dus dat scheelt wel behoorlijk in prijs! Dit is trouwens al inclusief reserveringskosten. Helaas hadden wij de voorstelling zonder Romy Monteiro. Vooraf wordt niet vertelt wie er die avond de rol van Rachel Marron speelt, dus dat is wel jammer. Het is dus een verassing of Romy of één van haar understudies er staat. Ik las op internet veel slechte verhalen over de understudies. Wij hadden Talita Angewarmasse en ik vond haar echt ontzettend goed!

De film had ik nooit gezien, dus het was voor mij een verassing waar het over zou gaan. Ik had natuurlijk wel een beetje een idee, maar hoe het verhaal loopt wist ik niet. Aan het begin had ik even moeite met inkomen, maar na 20 minuten zat ik helemaal in het verhaal. De bodyguard Frank Farmer werd gespeeld door Miro Kloosterman, ook wel bekend als Thijs uit Goede Tijden Slechte Tijden. Ook hij deed het heel leuk en de rol vond ik goed bij hem passen. Een ander bekend gezicht wat voorbij kwam was Ferry Doedens. Hij speelde de rol van Sy Spector. Een overspannen PR-man, die eigenlijk liever een stylist wil zijn. Zoals je van Ferry gewend bent geeft hij weer een leuke, overdreven en ietwat vrouwelijke twist aan zijn rol. Wat een geweldig leuke acteur blijft dat!


Ik werd echt positief verrast die avond. Van tevoren had ik eigenlijk verwacht dat het tegen zou vallen, omdat de musical zo gehyped is aan het begin. Ik snap nu waarom het een hype was, want hij is echt goed! De musical is voor het laatst te zien op 16 juli 2017. Als je hem nog niet gezien hebt en je bent in de mogelijkheid om te gaan, dan raad ik het je zeker aan!

De volgende musical op mijn lijstje is toch wel The Lion King. Die wil ik van kinds af aan al zo graag zien. Toen ik hoorde dat hij weer terug kwam was ik meteen enthousiast. Ik ben afgelopen zomer ook naar Beauty and The Beast geweest en ook die vond ik erg leuk. De producties van Disney zijn erg goed en het is toch ook wel een stukje jeugdsentiment!

Welke musical zou jij graag willen zien?

3 gedachten over “The Bodyguard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s