Review: PS mind & body spray

Stress.. we hebben er allemaal wel eens last van. Ik heb er eerder al een blog over geschreven. Vaak gaat het samen met moeilijk in slaap komen en dat is heel vervelend. Bij Primark kwam ik deze twee sprays tegen die daar misschien iets aan zouden kunnen veranderen.

Primark heeft 3 soorten sprays met verschillende geuren. Ik heb de anti-stress spray en de sleep-, pillow- en bodyspray gekocht. Deze zouden goed moeten zijn voor ‘mind’ en ‘body’, ofwel lichaam en geest. Er is ook nog een energising spray, maar deze ruikt naar gember en citroen en daar ben ik zelf niet zo gek op. Deze flacon zou goed moeten zijn voor ‘soul’. De ziel dus.


Ik stond als eerste met de sleep,- pillow- en bodyspray in mijn handen. Deze zou moeten ruiken naar lavendel en jasmijn. De lavendelgeur is ontzettend overheersend. Ik vind lavendel een lekkere geur waar ik echt wel van kan ontspannen, maar dit is voor mij teveel van het goede. Het lijkt ergens in de verte zelfs wel een beetje op een dropgeur. Ik word er niet per se slaperig van. Jammer!


De tweede is de anti-stressspray. Deze ruikt naar lavendel, geranium en ylang ylang. Deze vind ik wel erg lekker ruiken. De bloemige geur overheerst en in de verte ruik je een beetje lavendel. Deze geur is niet zo zwaar als de lavendel en jasmijn. Ik kan me voorstellen dat deze geur voor anti-stress bedoelt is, maar of het ook echt werk betwijfel ik.

Deze schattige flesjes zijn voor €2,- te koop bij Primark. Het zijn kleine spuitflesjes van 50 milliliter, dus ook handig om mee te nemen!

Wat vind jij van dit soort ontspannende sprays?

Een gedachte over “Review: PS mind & body spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s