Review: Eliza Jones Lifting Serum

Huidserums. Ik geloofde er nooit zo in, tot een verkoopster bij The Bodyshop mij als tip gaf om het Vitamine E serum te gebruiken. Sindsdien ben ik verkocht. Een serum is ideaal als je een droge huid hebt, maar ook als je je huid er gezonder uit wil laten zien. Ik testte dit budget serum van Eliza Jones uit

Een serum kan je gebruiken voordat je je dag- of nachtcrème opdoet. Het stimuleert namelijk de werking ervan. Het kan je dag- of nachtcrème alleen niet vervangen. Een serum is ideaal voor anti-aging, maar het laat je huid er ook gezonder uit zien. Heb je een vette huid? Dan kan een serum wel je nachtcrème vervangen, omdat een vette huid de extra verstoffen uit een nachtcrème niet nodig heeft. 

De meeste serums zijn niet goedkoop. Ze zijn er wel, maar de formule of de werking laat vaak te wensen over. Zelf gebruik ik in de ochtend die van de Hema. Dit is een serum in cremevorm en droogt lekker snel in de huid. Dit vind ik ’s ochtends erg fijn, omdat ik dan vaak haast heb. In de avond gebruik ik het vitamine E serum van The Bodyshop. Deze is ontzettend vloeibaar en werkt ook met een pipetje. Nu is deze niet heel goedkoop, dus ik besloot eens rond te kijken voor goedkopere serums. Ik kwam het Eliza Jones lifting serum tegen voor maar €3,49


De verpakking ziet er best chique uit voor een goedkoop product. Het zou bijvoorbeeld ook zo in de Douglas kunnen staan. Het flesje vind ik er minder luxe uit zien, maar het is wel handig dat je nog goed kunt zien hoeveel product er in zit. Bij mijn huidige serums kan dit niet en is het altijd maar een verrassing of er nog iets uitkomt. Pluspunt! 


Ook dit serum heeft een pipetje. I like. Het zorgt ervoor dat je niet veel teveel product gebruikt. 


De aanbevolen leeftijd volgens de verpakking is tussen de 35 en 55 jaar. Dat ben ik nog lang niet, maar ik was erg benieuwd wat het zou doen voor mijn droge huid. Het werkt prima, maar op mijn neus en voorhoofd heb ik nog net een beetje extra nodig. 


Het product is heel vloeibaar en glijd makkelijk over de huid. Het laat na het uitsmeren wel een vettig laagje achter. Het trekt redelijk snel in, maar blijft wel een beetje plakkerig. Voor in de avond vind ik dit fijn, zodat het goed in de huid kan trekken. In de ochtend gebruik ik liever die van de Hema. 


Al met al vond ik het serum helemaal prima voor die prijs. Hij kan niet tippen aan mijn Vitamine E serum van The Bodyshop, maar die verwachting had ik ook niet. Ik ga dit flesje zeker opmaken, voordat ik een nieuwe van The Bodyshop aanschaf. Dit serum kost €3,49 en is verkrijgbaar bij Action. Hij is helaas wel regelmatig uitverkocht, maar dat zegt ook wel iets over het product! 😉

Gebruik jij graag een serum voor je huid? 

8 gedachten over “Review: Eliza Jones Lifting Serum

    1. zojuist weer een voorraad gekocht bij action je moet alleen de website in de gaten houden en er is weer volop . Ik grijp ook heel vaak mis en dat gaat mij niet meer gebeuren koop gelijk voor een heel jaar
      ik gebruik dit spul al een paar jaar en ik ben er heel tevreden mee mijn huid ziet er heel goed uit

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s