Review: Nagellakring


Ik heb er lang voor moeten sparen, maar ik heb eindelijk deze prachtige ring kunnen kopen! Grapje natuurlijk. Dit gekke ding is een nagellakring. Het klinkt een beetje suf en stiekem is het dat ook wel een beetje. Ondanks dat het suf is, kan het voor onhandige mensen zoals ik best een uitkomst zijn. Ze zijn er in verschillende kleuren en te verkrijgen bij verschillende winkels. Ze zijn niet duur, maar werkt het ook?

Het is maar een gek ding om te zien. Het heeft wel iets weg van zo’n foute ring die je vroeger wel eens uit een automaat haalde, maar dan 10 keer groter. Hij is gemaakt van een soort siliconen materiaal, waardoor het heel flexibel is. Het zorgt er voor dat het heel comfortabel om de vingers zit.


Als je de ‘ring’ om je vingers hebt geschoven kun je het potje nagellak er in zetten. Let er wel op dat de dop er al af is of in ieder geval losgedraaid is. De houder geeft geen grip, dus losdraaien lukt dan bijna niet. Het potje blijft goed op zijn plaats staan en kan niet meer omvallen. Tenzij je als een gek je hand gaat bewegen natuurlijk, maar dat is logisch.

Werkt het? Ja. Het nagellakpotje blijft netjes staan. Is het onmisbaar? Nee. Je kan het potje natuurlijk ook gewoon neerzetten. Wat ik dan wel vaak heb, is dat het potje omvalt als ik er weer met het kwastje in ga. Op dit soort momenten vind ik het wel heel handig. Kortom, ben je een beetje onhandig met nagellak dan is het wel een aanrader.

Deze houder is te koop in allerlei kleuren en bij verschillende winkels. Bij Etos is hij verkrijgbaar voor €3,99. Bij de Action kost hij nog geen euro.

Het nagellakje op de foto is trouwens Just Beclaus van OPI en komt uit de Gwen Stefani collectie van 2014. Met een beetje geluk vind je hem nog bij de Big Bazar, daar spot ik hem nog regelmatig!

Wat vind jij van dit soort beautytools? 

Een gedachte over “Review: Nagellakring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s