My Imenso medaillon 

Een hele tijd geleden waren de zogenaamde muntkettingen helemaal in. Ook ik vond ze geweldig, maar vond ze altijd te duur en iedereen liep er al mee. Ik zette het uit mijn hoofd tot ik het het 14 millimeter model tegenkwam. Ik ben gek op minimalistische sieraden dus deze ketting leek perfect voor mij!


Het 14 millimeter medaillon is de kleinste in het assortiment van My Imenso. Je kunt hem dragen met een lange ketting, maar ik vind een kortere juist erg mooi. Doordat de hanger wat kleiner is, valt hij minder op als je hem om een lange ketting draagt. Ter vergelijking: de hanger is net iets kleiner dan een 5 eurocent muntje. Ik heb gekozen voor een medaillon met ronde afwerking, maar hij is er ook met platte afwerking of ingezet met steentjes. 


In tegenstelling tot de andere muntkettingen, kan je deze maar één kant op dragen. Aan de achterkant van het medaillon zit een ‘balkje’ waarmee het muntje op zijn plek blijft liggen. Het medaillon gaat open met een kliksysteem. Ik was in eerste instantie bang dat hij na veel gebruiken snel open zou springen, maar dit is gelukkig niet het geval. Het collier moet je trouwens los kopen van het medaillon. Ik heb zelf geen collier van My Imenso, omdat deze op dat moment uitverkocht waren. Je kunt dus ook een collier gebruiken wat je misschien nog hebt liggen. 


Het leuke aan deze ketting is dus dat je hem zelf kunt customizen. Er zijn verschillende soorten muntjes verkrijgbaar. De ene is helemaal glad en de ander heeft weer een wat meer hoekige afwerking. Ook in kleuren en patronen is er genoeg afwisseling. Zo heb je toch elke keer een ander item om je nek hangen! 

Ik ben gek op deze ketting! Het is net weer iets anders dan de grote muntkettingen en hij kan erg chique staan. Als ik even niet weet welke ketting ik moet dragen, dan is deze eigenlijk altijd goed! 

Het medaillon kost €66,- en de colliers zijn verkrijgbaar vanaf €12,-. De prijzen van de muntjes beginnen vanaf €8,-. Er zijn ook bijpassende armbanden, ringen en oorbellen verkrijgbaar!

Wat vind jij van de muntkettingen trend? 

Een gedachte over “My Imenso medaillon 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s