Review: MAC – Craving

Yup, ik ben een MAC-verslaafde. Niet MAC als in McDonalds, maar MAC als in make-up en dan met name de lipsticks. Douglas gaf eind april 21% korting op MAC producten. Ik heb het lang kunnen weerstaan, tot de laatste dag van de sale. Ik vond dat ik het wel verdiende nu ik zo goed op weg ben met mijn scriptie en na de blog van Anouk over haar aankoopjes ging ik toch maar even kijken… En ja hoor, er belandde twee lipsticks in mijn mandje. Craving was de eerste en deze laat ik graag aan jullie zien!

De teller staat inmiddels op 21 . Mijn oog valt al een tijdje op Spirit en Whirl maar ik ‘durf’ ze niet zo goed te bestellen, omdat ze behoorlijk bruin lijken. Ik moet ze eigenlijk eens gaan proberen bij een MAC counter, maar daar komt helaas steeds niet van. Ik besloot voor safe te gaan en ik bestelde er twee die eigenlijk niet op mijn lijstje stonden, maar er wel erg mooi uit zagen op foto’s. Ik bestelde onder andere Craving. Een lipstick die ik vaak wel uit het bekende rek van MAC pakte, maar eigenlijk nooit echt goed uitprobeerde. Hij lijkt behoorlijk roze en dat is echt niet mijn ding. Damn was I wrong!


Het is een hele aparte kleur. Op de swatch heeft hij iets weg van donker roze, maar hij lijkt ook wel een beetje een rode ondertoon de hebben. Het is een kleur die lastig te omschrijven is. Op mijn lichte huid lijkt hij wat donkerder, maar het is een oudroze kleur. Heel mooi!

De lipstick heeft een amplified finish, dus hij smeert als boter! Naast Satin is dit denk ik toch wel mijn favoriete finish. Matte lipsticks vind ik ook erg fijn vanwege de houdbaarheid, maar dit droogt mijn toch al droge lippen nog meer uit. Amplified is lekker romig en dus ideaal als je snel last hebt van velletjes. Het enige nadeel is dat je iets vaker moet bijwerken, maar ik vind dat zelf niet zo’n probleem!


Ook op mijn lippen lijkt hij wat feller roze. Vergeleken met Speak Louder en Rebel, die ik ook in mijn collectie heb, valt deze me alles mee! Ik kocht deze lipstick in de sale bij Douglas voor €15,41. De sale is helaas voorbij, maar je kunt hem nog wel scoren voor de standaardprijs (€19,50) bij Douglas, de Bijenkorf en in de MAC Stores!

12 gedachten over “Review: MAC – Craving

      1. Haha bij mij vind ik hem best fel! Maar dat vind ik wel tof! Had hem geprobeerd bij de Mac counter en hij bleef in mn hoofd spoken, had hem uiteindelijk niet genomen. En toen kwam die actie… Komt nog online binnenkort hoe ie bij me is!

        Liked by 1 persoon

  1. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s