50 blogberichten!


Nu deze blog gepubliceerd is, zit ik al weer op 50 blogs! De tijd gaat enorm hard en voor mijn gevoel heb ik er nog lang niet zoveel geschreven. Het plezier in het bloggen wordt steeds groter. Voordat ik startte was ik echt bang dat ik al snel door mijn onderwerpen heen zou zijn. Gek genoeg kom je elke dag weer leuke dingen tegen om over te schrijven, zolang je je ogen maar open houdt! Soms is het ook gewoon lekker om even te schrijven over wat je dwars zit of waar je je mee bezig houdt. Het kan echt een uitlaatklep zijn.

Momenteel lever ik niet helemaal de kwaliteit die ik aan het begin voor ogen zag. Ik merk dat ik steeds meer die richting op groei, maar naast mijn studie is het best lastig om dagelijkse blogs te schrijven. Er schieten wel continu ideetjes in mijn hoofd voor blogs, dus dat is gelukkig het probleem niet. Ik heb eerder teveel ideeën dan te weinig op dit moment. Het einde van mijn studie is gelukkig in zicht, dus als het goed is heb ik binnenkort <hopelijk> alle tijd om lekker op mijn blog te focussen!

Ik wil in ieder geval al mijn volgers en lezers bedanken voor het lezen van mijn blogs en het plaatsen van lieve reacties! ❤

Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom!

10 gedachten over “50 blogberichten!

 1. Ik dacht die angst ook! Ik had ergens gelezen dat je 50 ideeën moest hebben en dan pas kon je zeker weten of je niet door je ideeën heen zou raken. Heb dus al wat blogberichten geschreven, maar heb er nog geen een van gepubliceerd! Dus hopelijk blijven die ideeën komen! 😀
  Tips? Nee niet echt 🙂 Ik vind dat je goed schrijft en ik lees je blogs heel graag! 😀

  Liked by 1 persoon

 2. Verder doen zo.
  Gewoon jezelf zijn en “BLIJVEN”
  Misschien één tip het Google Translate widget aanbrengen op jouw Blog.
  Ik heb persoonlijk ondervonden dat sinds ik dat widget heb aangebracht ik veel meer bezoekers en likes krijg op mijn site
  Bekijk maar eens op https://groetenuittienen.blog/
  Live groet
  Theo

  Like

 3. Gefeliciteerd! Jij gaat hard zeg! Volgens mij ben ik rond dezelfde tijd als jij begonnen met bloggen! Ik zit nu op 18 blogberichten. Maar ik streef ook niet naar elke dag posten, 2/3x per week vind ik prima!

  Liked by 1 persoon

  1. 18 is ook al aardig wat! Het was in eerste instantie ook niet mijn bedoeling, maar voor ik het wist stonden er ruim 10 blogberichten in concept en wist ik dat het niet ging werken als ik minder zou posten haha

   Like

 4. Jeetje! Ik heb soms dat ik vooruit schrijf maar anders schrijf ik gewoon een persoonlijk verhaal als ik even niets weet. Ik probeer wel een beetje vooruit te werken maar als het niet lukt jammer dan hihi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s