The Lipstick Tag


Als je aan mij vraagt wat mijn favoriete beautyproduct is, dan zeg ik zonder twijfel lipstick! De afgelopen jaren heb ik echt een fascinatie ontwikkeld voor dit product. Het kan een look zo mooi afmaken! Inmiddels kan ik mezelf ook wel een echte lipstick horder noemen. In deze tag deel ik onder andere mijn favorieten, maar ook mijn minst favorieten!

1. HOEVEEL LIPSTICKS HEB JE IN JE COLLECTIE?
Oef… *Gaat even heel snel tellen* dat zijn er inmiddels ruim 75… en dan heb ik er zelfs al een paar weg gedaan, omdat het net niet mijn kleuren waren. De grootste collectie heb ik van MAC. Daar heb ik inmiddels 21 lipsticks van. Op de foto’s zie je er trouwens “maar” 19. Bij het maken hiervan moest ik er nog 2 binnenkrijgen. Binnenkort uiteraard een review! 

2. HOE BERG JE JE LIPSTICKS OP?
Op mijn beautykastje heb ik een organizer staan met 40 vakjes. Hier staan al mijn MAC lipsticks in + mijn favorieten van andere merken. Het enige nadeel aan dit systeem is dat je de lipsticks op moet tillen voor je de naam kunt zien. < Na het schrijven hiervan, terwijl ik foto’s aan het maken was, bedacht ik mij pas dat ze andersom misschien ook wel blijven staan. #blond >

Tadaaa! De rest van mijn lipsticks liggen in een lade in mijn beautykastje. Als beautykastje heb ik trouwens de Helmer van Ikea, maar mijn stash groeit hier een beetje uit.

3. WAT WAS JE ALLER EERSTE LIPSTICK EN HOE OUD WAS JE TOEN JE ‘M KOCHT?
Mijn eerste lipstick was een paarsachtige lipstick van de Hema met bijpassend lippotlood! Ik was volgens mij een jaar of 9 à 10 toen ik deze van mijn moeder kreeg. Ik heb deze nog lang in mijn kastje laten liggen, omdat ik er geen afscheid van kon nemen. Het is toch een stukje jeugdsentiment!

De eerste lipstick die ik zelf kocht weet ik niet meer. Deze was ongetwijfeld van Essence. De eerste MAC lipstick kocht ik denk ik ongeveer 5 jaar geleden. Mijn eerste aankoopjes waren Plumful en Captive.

4. HEB JE WEL EENS EEN LIPSTICK OPGEMAAKT? ZO JA, WELKE?
Nee, nog nooit! Ik heb er ook zo veel en doe eigenlijk elke dag wel iets anders op.

5. WELKE LIPSTICK HEEFT DE MOOISTE HULS?
De lipsticks van Kiko vind ik heel bijzonder om te zien. Eerst begreep ik het systeem ook niet zo goed. Ook de lipsticks van MAC vind ik een mooie huls hebben. Ze zijn heel herkenbaar, simpel maar stralen toch luxe uit.


6. WAT IS JE FAVORIETE BUDGET LIPSTICK?
De lipsticks van Essence vind ik erg fijn en de kleurtjes en finishes zijn ook erg mooi. Ze hebben ook een aantal dupes van MAC in het assortiment, dus dit is ideaal om te kijken of een bepaalde kleur je wel staat. Ook de matte lipcreams van NYX vind ik erg fijn!

7. WELKE LIPSTICK DRAAG JE HET MEEST?
MAC Twig en Mehr zijn echt mijn favorieten. Als ik even niet weet welke kleur ik het beste op kan doen dan pak ik standaard deze er bij. Ze kunnen altijd!

8. VOOR WELKE LIPSTICK HEB JE HET MEESTE MOEITE GEDAAN OM HEM TE KRIJGEN?
Velvet Teddy van MAC! Deze was toen zo gehyped dat hij overal was uitverkocht. Ik had hem al uit mijn hoofd gezet, toen ik de MAC store in Den Haag in liep en hoorde dat zij hem nog hadden. Ik nam hem toen natuurlijk gelijk mee!


9. WAT IS JE GROOTSTE LIPSTICK MISKOOP?
Lastig. Ik koop lipsticks eigenlijk nooit zonder een beetje research. Als ik online bestel zoek ik altijd eerst naar swatches en reviews. In de winkel ga ik zelf lekker uitproberen. Mijn grootste miskoop is denk ik toch MAC Kinda Sexy. Ik vind dat deze me niet zo heel mooi staat. Ook bij MAC Verve heb ik mijn twijfels. Deze is eigenlijk net iets te bruin en te donker. Ik schreef een tijdje geleden al een review over deze twee MAC lipsticks.

10. WELKE LIPSTICK STAAT ER ZEKER NOG OP JE LIJSTJE?
Ik wil heel graag Spirit en Whirl van MAC nog eens aanschaffen. Elke keer twijfel ik en doe ik het toch maar niet. Ik ben bang dat ze net iets te bruin zijn voor mij. Ook Fanfare en Brick ‘o la hebben meerdere keren in mijn mandje gezeten. Deze vier komen ooit nog wel in mijn collectie.

Wat is jouw meest gebruikte lipstick?

12 gedachten over “The Lipstick Tag

   1. Hehe, ik vond nog 2 lipsticks rondslingeren… Ja lipglossjes waren er ook maar drie hoor, ben ik niet zo van. Ik moet ook eigenlijk het één en ander wegdoen.. Sommige dingen draag ik nooit eigenlijk.

    Liked by 1 persoon

   2. Heel herkenbaar. Ik heb wel aardig wat lipgloss, maar ik draag het bijna nooit. Alleen die van Dior draag ik wat vaker, maar die is niet te vergelijken met een goedkopere lipgloss

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s