My week in pictures #4

Al weer de vierde week van ‘My week in pictures’! De weken vliegen voorbij en ik merk dat ik echt wel toe ben aan vakantie. Het einde is gelukkig in zicht, maar ik moet nog even een paar weken vol aan de bak. Helaas werd ik deze week ook nog eens ziek! ๐Ÿ˜ฆ Kijk je mee naar afgelopen week?  

Zondag 23 april

De scriptie-stress hakte er weer eens in. De hele dag ben ik hier dan ook druk mee bezig geweest. 

Even naar buiten om het hoofd leeg te maken…

’s Avonds probeer ik even te ontspannen met wat lekkere producten en een lange douche. 

En deze prachtige chill-outfit gaat aan. Lekker comfortabel en warm! 

Maandag 24 april

Vaste prik: 08:45 op Rotterdam Centraal!

Tijdens de feest-workout van afgelopen vrijdag zijn er polaroid foto’s gemaakt. Deze werden opgehangen in de gym. Ziet er super leuk uit! 

’s Avonds was het erg koud en bewolkt. Ik ben echt toe aan de zomer. 

Dinsdag 25 april 

Onze hond denkt soms dat hij een mens is. Als je even niet op let en de stoel staat niet aangeschoven, dan zit hij zo naast je. Heel gezellig, maar niet de bedoeling haha. 

Stage! 

Het zonnetje was er gelukkig ook weer!


’s Avonds was het weer de hoogste tijd om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik laat ze een keer per 4-6 weken harsen. Ze verkoopt ook allerlei leuke producten. Ik dacht even dat ik gek werd, maar de datum liep nog een dag achter! 

Woensdag 26 april

Woensdag werk ik een dagje thuis. 2 woorden, 14 letters: scriptie stress! 


Mijn zusje en ik hebben een inside joke over Dory, de vergeetachtige vis uit Finding Nemo en Finding Dory. Ik kwam deze koffiepot tegen met een robot Dory er in. Die moest ik gewoon meenemen! Als je de film Finding Dory hebt gezien, dan herken je dit waarschijnlijk wel. 


’s Avonds volgde ik mijn allereerste bootcamp. Super leuk en heel fijn om buiten te sporten. 

Donderdag 27 april

Koningsdag! Samen met mijn moeder wat braderietjes afstruinen. Ik ging nog even langs bij mijn tante op een braderie bij ons in de buurt. Hier stond ze met haar eigen bedrijfje. 

Daarna nog even langs hij mijn oma. Al jaren traditie op Koningsdag! 


Om vervolgens weer aan mijn scriptie te werken. Lekker chaotisch zooitje dit haha. 

Mijn zusje had deze koek meegenomen. Een speciale oranjekoek van de Kiosk. Hij smaakt naar mandarijn en doet me heel erg denken aan Pims. Apart, maar erg lekker!

Mijn moeder had Jumbollen meegenomen. Ik vond ze erg zoet, maar ze waren heel lekker. Helaas kan ik niet zo goed tegen (slag)room, dus moest ik een gedeelte weggooien ๐Ÿ˜ฆ 

Vrijdag 28 april

Om 09.00 begint mijn stagedag weer. Al vroeg in de middag mag ik naar huis, omdat er niet zoveel meer te doen was. 

Druk aan de scriptie. Deze lieverd komt me tussendoor even lekker afleiden. 

Die avond eet ik eindelijk weer eens de chicken big mac. Ik proefde hem 2 jaar geleden tijdens mijn vakantie in Mallorca voor het eerst en nu is hij eindelijk in Nederland. Daar moest ik natuurlijk even gebruik van maken!

Van zaterdag heb ik helaas geen foto’s omdat ik ziek was ๐Ÿ˜ฆ . Volgende week komt er geen ‘My week in pictures’ online. Deze week staat volgepland om aan mijn scriptie te werken, dus dit zou ontzettend saai worden. De week erna komt hij gewoon weer online! 

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “My week in pictures #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s