Review: Xenos Cupholders


Flamingo’s en watermeloenen. Ik hou er van! Als het even kan nog een cactus en ananas erbij en ik ben helemaal in de zomersferen. Bij Xenos zag ik te schattige opblaas flamingo’s en watermeloenen. Helaas geen cactus of ananas te bekennen, maar deze twee leukerds kon ik niet laten hangen!

Wat aankopen betreft ben ik altijd lekker impulsief. Vooral als iets heel goedkoop is. Ik gooi het in mijn mandje, reken het af en thuis vraag ik mezelf vaak af wat ik er eigenlijk mee moet… Niet heel handig! Hetzelfde had ik eigenlijk met deze opblaasfiguurtjes. Deze kun je in je (zwem)bad laten drijven en er past precies een blikje of bekertje in. Super leuk, maar in de realiteit gebruik je dit natuurlijk nooit. Voor productfoto’s kunnen ze ook erg leuk zijn, maar door het licht worden ze erg shiny. Ik weet nog niet echt wat ik er mee moet…


…maar dat maakt ze niet minder leuk! De flamingo is super schattig om te zien. Je hebt ook van die grote opblaasfiguren waar je zelf op kunt zitten in de vorm van unicorns en flamingo’s. Hoe leuk is het als deze daar dan naast drijft met een drankje? De diameter is 23 centimeter. Voldoende ruimte voor een beker, glas of blikje. Een Mason jar past helaas niet vanwege het handsvat. Het opblazen van de flamingo was trouwens wel een gedoe. Er kwam wel lucht in, maar deze bleef voornamelijk in de band. Je moest hem een handje helpen om het lucht goed door te laten stromen naar de nek, maar uiteindelijk lukt het wel.


De watermeloen vind ik eigenlijk een beetje tegenvallen. Het dopje om hem mee dicht te maken valt heel erg op. Met een beetje fantasie kan hij ook wel door voor een hele vrolijke donut, zo met dat gat. De diameter van deze cupholder is 22 centimeter. Ondanks dat het een centimeter minder is, past het allemaal prima. Het opblazen ging met deze gelukkig een stuk makkelijker.


Ik kom helemaal in de zomerstemming van deze vrolijke opblaasfiguren. Wat ik er mee ga doen weet ik niet, maar onder het mom van ‘voor mijn blog’ mocht ik het van mezelf wel meenemen 😉 . Ze zijn trouwens heel goedkoop, dus dat is een extra goed excuus! Ze waren momenteel €1,- bij de Xenos, maar normaal kosten ze €1,49. Alsnog niet duur!

Wat vind jij van deze cupholders en zou je ze gebruiken?

Een gedachte over “Review: Xenos Cupholders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s