Koningsdag Items


Koningsdag staat weer voor de deur! Aanstaande donderdag gaan we allemaal weer massaal naar leuke feestjes of braderietjes afstruinen. Anderen gaan liever voor de koningsnacht morgen en liggen donderdag nog bij te komen 😉 . Ik hou er zelf niet van om over de top Oranje verkleed te gaan, maar een paar leuke items kan ik wel waarderen. In deze blog deel ik mijn items voor dit jaar! 


Armcandy is altijd goed! En wie zegt dat Koningsdag items per se oranje moeten zijn? Rood-wit-blauw is ook een prima optie! 


Oranje armbandjes kunnen natuurlijk wel! Oranje staat me vaak niet zo goed, dus ik draag altijd liever rood-wit-blauw. Je kunt deze armbandjes ook nog combineren met de vorige armbandjes. 


Of je draagt ze lekker in je haar! Persoonlijk vind ik dat net iets leuker staan bij mijn bruine/donkerblonde haar. Wat ik ook heel fijn vind, is dat het stoffen elastiekjes zijn. Elastiekjes met een ijzertje kunnen je haar beschadigen. 


Iets anders leuks voor in het haar zijn deze extensions! Normaal zou ik dit over the top vinden, maar eenmaal in het haar valt het eigenlijk best mee. Het is maar een klein plukje, dus eigenlijk valt het helemaal niet zo heel erg op. 

Deze items kocht ik bij Action voor nog geen euro per stuk, maar winkels als Hema, Zeeman, Wibra en dergelijke hebben vaak ook leuke dingen. Ik ben in ieder geval helemaal ready voor Koningsdag!

Hoe ga jij Koningsdag vieren? 

3 gedachten over “Koningsdag Items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s