Review: Action Highlight & Contour Stick

Action lijkt de laatste tijd steeds meer producten toe te voegen aan het beautyassortiment. Ik spotte deze highlight en contour stick voor €0,88. Een goede highlighter en contour voor een Action prijsje is toch bijna te mooi om waar te zijn?


In het doosje zag het er nog wel enigszins chique uit. Eenmaal uit de verpakking vind ik het alles behalve chique. De stick oogt heel erg goedkoop <dat is hij ook> en is compleet van plastic. Wat wel handig is, is de transparante dop. Zo zie je gelijk welke kleur je te pakken hebt. Ik ging voor de kleur 01 Fair, omdat ik niet zo weg ben van een heftige contour. Er zijn in ieder geval wel donkerdere kleuren verkrijgbaar!


Op de dopjes staat aangegeven aan welke kant de highlighter zit en aan welke kant de contour. Ik zie zelf wel goed verschil en vind het juist onhandig dat ik steeds moet opletten of ik de dopjes goed doe. Ik kan me wel voorstellen dat anderen dit wel fijn vinden. De sticks hebben een hele aparte geur en doet me een beetje aan schmink denken. Daarnaast vind ik dat ze er best wel plastic-achtig uit zien.


Tijd om te swatchen. Hier werd ik gelukkig wel enthousiast van! De contour is mooi licht van kleur en de highlighter is ook mooi subtiel. Precies zoals ik het mooi vind! Hij verdeeld ook gemakkelijk over de huid. Als je van een heftigere contour houdt, dan raad ik je wel aan om een donkerdere kleur te nemen.
Ondanks dat hij het niet van zijn looks met hebben en het allemaal een beetje plastic-fantastic is, ben ik enthousiast! Het product kost bijna niets en werkt prima. Aanrader!

Ga jij voor de heftige contour of toch wat subtieler? 

2 gedachten over “Review: Action Highlight & Contour Stick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s