Review: Action Twinmarkers

Yes, ik heb ze eindelijk! Na de brushpens heb ik weer een andere creatieve budget tip voor jullie. Action verkoopt namelijk ook twinmarkers! Maar wat zijn het eigenlijk en wat maakt de stiften zo speciaal?

Je hebt het woord ‘twinmarker’ vast vaker voorbij horen komen. Het is een tijd lang best een hype geweest en bij Action waren ze regelmatig uitverkocht. Twinmarkers zijn eigenlijk gewoon alcohol stiften waar je mee kunt kleuren. Wat ze zo speciaal maakt is dat ze bedoelt zijn voor het maken van kleurovergangen. Daarnaast kun je met gewone stiften vaak niet over hetzelfde stukje kleuren en de kleuren kunnen vlekkerig zijn. Met deze alcoholstiften is dat verleden tijd. 

Ik heb 5 verschillende setjes weten te bemachtigen, maar er zijn er nog meer. Soms heeft Action ook doosjes met meerdere kleuren bij elkaar, maar deze waren er helaas niet meer. 


Op de foto hierboven zie je alle kleuren van de stiften. Hele mooie en aparte kleuren! De stiften hebben een brede en smalle kant, wat ook erg fijn is. Links is met de smalle kant gedaan en rechts met de brede kant. Ik begrijp nu een stuk beter waarom mensen liever deze stiften gebruiken. Het kleurt zoveel lekkerder dan een gewone viltstift! 


Het enige rare aan deze setjes vind ik dat de namen niet overeenkomen met de stift. De nummers kloppen weer wel. Heel vreemd! Een nadeel is dat ze heel erg doordrukken, maar verder ben ik dik tevreden! 

Een setje van drie stiften kost €0,98. Geen geld voor zulke leuke stiften! Zeker als je je bedenkt dat het van duurdere merken soms wel €7,- per stift kost! 

Wat vindt jij van de twinmarker hype? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s