Review: Muesli van MyMuesli


Ik heb al meerdere keren muesli geprobeerd, maar tot nu toe vond ik geen enkele muesli écht lekker om regelmatig te eten. Ik ben een lastige ontbijter en echte zoetekauw. Er gaan veel goede verhalen over de muesli’s van MyMuesli.nl. Zou dit dan wel iets voor mij zijn?

MyMuesli heeft heel veel verschillende soorten. De muesli’s zijn niet heel goedkoop, dus ik besloot voor safe te gaan en ging voor versies met chocolade er in. Niet de meest gezonde keuze, maar om even te proberen wel zo handig. Ik bestelde de Oster (Pasen) en ILOVEYOU muesli. Toen ik bestelde was er een actie waarmee je een gratis proefpakket kreeg van 6 muesli-smaken. Ideaal want zo kan ik er gelijk meerdere proberen!


De ILOVEYOU muesli bestaat uit havermout, aardbeien, cranberries met witte chocolade, chocolade hartjes, frambozen, volkoren cornflakes en sesam. In de verpakking alleen al ziet hij er heerlijk uit! Deze muesli is voornamelijk zoet en daardoor wist ik stiekem al dat ik deze lekker zou vinden. De chocolade hartjes vind ik voor het mooie net wat te groot, maar verder is de muesli heerlijk! 


De Oster muesli is ook voornamelijk zoet en bestaat uit havervlokken, frambozen, cranberries met witte chocolade en melk chocolade stukjes. Achteraf eigenlijk bijna hetzelfde als de ILOVEYOU versie. Toch smaakt deze iets zuurder. Wel lekker voor de afwisseling!

De Oster en ILOVEYOU muesli zijn allebei limited edition en te koop zolang de voorraad strekt. Gelukkig zijn er heel veel smaken te koop dus er zit altijd wel iets voor je bij. Je proeft echt dat er met goede ingrediënten gewerkt wordt en dat het heel anders is dan muesli uit de supermarkt. Wat ook heel leuk is, is dat je zelf muesli samen kunt stellen via de website. Vooral fijn als je een allergie hebt! 

Ontbijt jij wel eens met muesli?

4 gedachten over “Review: Muesli van MyMuesli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s