Review: Misslyn Eyeshadow Palette & Highlighter


Afgelopen vrijdag kwam ik bij Kruidvat ineens een schap tegen met make-up producten van Misslyn. Ik kende dit merk nog niet en moest het natuurlijk proberen! Ik rekende een oogschaduwpalette en highlighter af.

Misslyn is van oorsprong een Duits merk en nu dus ook verkrijgbaar in Nederland. De verpakkingen van de producten vielen me gelijk op. Het zijn lekker opvallende kartonnen verpakkingen. Er zijn meerdere producten te koop, maar omdat mijn make-up collectie al aardig groot is, moest ik selectief zijn van mezelf.

Highlighter


De highlighter kocht ik in de kleur ‘Glow for it!’. Als je het doosje opent zie je aan de ene kant het product en aan de andere kant een spiegeltje. Het spiegeltje is erg handig als je het product meeneemt en onderweg wil bijwerken. De highlighter heeft op het eerste gezicht duidelijk een glitter en is goudkleurig.


Bij de swatch vallen de glitters gelukkig mee. Een shimmer vind ik altijd wel mooi, maar echt veel glitter hoeft van mij niet. Hij is goed gepigmenteerd, dus met aanbrengen moet je hier wel rekening mee houden. Het is wel een mooie en goed draagbare kleur.

Oogschaduwpalette 

Van de oogschaduwpalettes kocht ik ‘I got my eye on you!’. Ook in dit palette zit een handig spiegeltje. Aan de andere kant zitten 6 oogschaduwkleuren en een kwastje. Het kwastje is heel basic met aan één kant een kwastje met haartjes en aan de andere kant een sponsapplicator. Dat laatste gebruik ik eigenlijk nooit.

True Love | First Kiss | Keep Calm | First Date | Stay Cool | Keep Flirting
De swatches verastte me positief! Het zijn hele mooie kleurtjes. De roze valt een beetje buiten de toon, maar de rest is heel goed bruikbaar! De oogschaduw is goed gepigmenteerd en zijn ook goed op te bouwen. De kleur ‘Keep Calm’ is helaas wat korrelig, maar met een goede oogschaduwbasis heb je hier geen last van.


Op bovenstaande foto ook nog even de andere producten uit het schap in beeld. De highlighter kostte €4,99 en het oogschaduw palette €6,99 en zijn beide te koop bij Kruidvat. Ik vind het prima prijzen voor deze producten!

Ben jij bekend met dit Duitse make-up merk? 


4 gedachten over “Review: Misslyn Eyeshadow Palette & Highlighter

  1. Swatch een keer iets uit de winkel bijvoorbeeld een andere highlighter en spray dan de Misslyn fixing spray erop! Als je er dan over heen gaat met je vingers komt er helemaal niks meer van af! Top product.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s