My week in pictures #2


Jeetje wat gaat de tijd hard! De dagen vliegen voorbij. Aan de ene kant is het heerlijk, aan de andere kant vind ik het met mijn scriptie wat minder fijn. Kijk je mee naar afgelopen week? 

Zondag 9 april
Zondag was de dag van de marathon. Zoveel respect voor de mensen die hier aan mee doen! Samen met mijn moeder ging ik rond 12 uur naar Zuidplein om te shoppen. 

We aten gezellig een broodje bij Delifrance. Door de marathon was het op Zuidplein zelf gelukkig niet zo druk. 

Maar we kwamen met een doel. We hadden al weken iets op de planning staan waar ik stiekem al van kinds af aan eens naar toe wilde. Rond 2 uur liepen we richting Ahoy. 

We kwamen voor Apassionata! Wat ik daar van vond kun je hier teruglezen. 

Maandag 10 april
Maandagochtend was het weer tijd om naar stage te gaan. De dag ervoor had ik nieuwe schoenen gekocht, dus die wilde ik natuurlijk gelijk aan. Ze lijken best op Adidasjes en zitten enorm lekker. Blij mee! 

Tussen de middag even wat boodschappen halen voor stage en voor mezelf iets te eten. 

Om 17:00 ben ik klaar met stage. Ik dook nog even met mijn zusje de Bruna in, omdat we helaas net de trein hadden gemist ๐Ÿ˜ฆ

Het was heerlijk weer die dag, dus in de avond ga ik nog even op pad met de hond om een flink stuk te wandelen. Van dit pretbekkie word je toch spontaan gelukkig?! 

Dinsdag 11 april
Om half 9 ben ik op het station. Op naar Rotterdam Centraal! Mijn stageplek zit gelukkig heel dichtbij het station, dus dit is ideaal voor mij! 


Verder die dag heb ik niet meer zoveel gedaan. Eind van de middag ging ik even langs de Hema en de Action om wat verjaardagsspulletjes te halen. Vrijdag de 21ste wordt het 2-jarig bestaan van mijn stageplek gevierd, dus daar horen natuurlijk versieringen bij! 

Woensdag 12 april 

Woensdag zat ik weer de hele dag op stage. Toen ik thuis kwam was mijn zusje GTST aan het kijken. Vroeger volgde ik dat echt, maar ik heb nu al zo lang niet meer gekeken! 


Na het eten weer even met de hond naar buiten. Helaas is het een beetje grauwig weer en leek het elk moment te gaan regenen ๐Ÿ˜ฆ


Ik spotte nog een eenzame zwaan. Normaal leven zwanen altijd in paren en gaan ze nooit bij elkaar weg. Best sneu! 


’s Avonds ga ik nog even aan de slag voor mijn blog. Onze hond denkt daar anders over en wil maar wat graag spelen. Tegen zo’n bekkie kun je toch geen nee zeggen?!

Donderdag 13 april

Donderdagochtend ga ik weer de bekende roltrap op richting het station! 


Ik wilde eigenlijk gaan sporten, maar kwam er achter dat ik geen broek bij me had. Hoe handig! Als ‘troost’ ging ik eten halen in het restaurant in het gebouw van mijn stage. Gebakken rijst met gemarineerde kip. Erg lekker! 


Die middag was het Johnny Doodle event. Samen met twee mensen van stage ging ik daar heen. Het was naast ons gebouw en we zijn alle drie gek op chocolade. Aan het einde mochten we ook nog verschillende soorten proeven. Geen straf! ๐Ÿ˜‰ 

Vrijdag 14 april

Ook op Goede Vrijdag moet er stage gelopen worden. We werden onverwachts eerder weggestuurd, maar gingen nog wel even met z’n allen iets eten. Deze keer ging ik voor noodles met kip. Helaas ook de laatste keer dat we dat nog konden halen, want hij gaat weg ๐Ÿ˜ฆ


Ik ging naar Kruidvat en zag deze leuke make-upjes. Hier komt morgen een review van online! 


’s Avonds even lekker ontspannen met Netflix. Vorige week schreef ik nog over mijn favorieten. Aangezien veel series nu een break hebben, was ik door mijn afleveringen heen. Ik begon aan Under the Dome en ik zit nu bij aflevering 3. Hij bevalt me wel! 

Hoe schattig is dit?! Hij was doodmoe en lag heerlijk te slapen. Helaas niet zo comfortabel voor mij haha. 

Zaterdag 15 april 

Een lekker ontbijtje met de muesli van MyMuesli. Ook hier komt deze week een review over online!


Daarna is het tijd om te werken. Een croissantje kan bij de Hema natuurlijk niet ontbreken ๐Ÿ˜‰


Vanwege het paasweekend was de kantine gezellig aangekleed en stond er wat lekker op tafel. 


’s Avonds ga ik met 2 vriendinnen (en collega’s) een drankje doen in Rotterdam. Super gezellig!

Dit was al weer mijn week! Druk, maar wel heel leuk! Hoe was jullie week? 

Een gedachte over “My week in pictures #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s