My week in pictures #1


De eerste “my week in pictures”! Ik vind het altijd super leuk om de weken van andere bloggers te bekijken. Het is nog even wennen om van alles een foto te maken, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Kijk je mee naar mijn week?

Zondag 2 april


Een heerlijke lentedag! Ik besloot lekker op tijd uit bed te gaan zodat ik iets aan mijn dag had. Ik begon de dag met een ontbijtje met heerlijke broodjes!


Tijd om aan het werk te gaan. Samen met mijn ouders alle drie de auto’s wassen. In de tussen tijd lag mijn hondje lekker te genieten van het zonnetje. Hij had net zijn wasbeurt gekregen, dus zo kon hij gelijk lekker opdrogen. 


Het is weer april, dus tijd voor de belastingaangifte. Elk jaar vergeet ik het bijna dus ik deed het gelijk maar.


Eind van de middag ging ik lekker in het zonnetje zitten bij een vriendin en in de avond at ik gezellig bij haar. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus konden we even lekker bijkletsen!

Maandag 3 april


Maandag is het weer tijd om naar stage te gaan. Ik ben bezig met afstuderen dus ik heb het lekker druk op het moment. Enquêtes, enquêtes en nog meer enquêtes…. Ik zit nu op 30, maar heb er nog aardig wat te gaan!


Gelukkig stond er vandaag een yoga-lesje voor mij op het programma. Heerlijk om tussen al het afstuderen door even te doen. Het liefst draag ik dan een joggingsbroek, zodat ik lekker soepel kan bewegen. 


In de avond wandel ik nog lekker even een stuk met de hond. Heerlijk dat zonnetje!


Na de wandeling help ik mijn zusje met haar autotheorie. Ondank dat ik mijn rijbewijs al bijna 4 jaar heb merk je toch hoe snel je dingen weer vergeet. 

Dinsdag 4 april

De witte gympies kunnen de kast weer uit, want het is lekker weer! Ik heb deze al 3 jaar en ben er stiekem best trots op dat ze nog zo wit zijn haha. 


In de avond heb ik een afspraak staan met mijn magnetiseur. Ik vond het altijd heel zweverig, maar het heeft zoveel voor me gedaan! Misschien een leuk blog-onderwerpje voor in de toekomst! 🙂

Woensdag 5 april


Onderweg naar stage! 


Tussen de middag even lekker los gaan tijdens het boksen.


In de avond weer even een stuk met de hond lopen. Heerlijk na een drukke dag! Ik word altijd extra vrolijk van al die leuke bloemetjes 🙂

Donderdag 6 april


De ochtend begint met thuiswerken.


En daarna iets wat minder leuk is… Ik moet weer naar de orthodontist om mijn beugel aan te laten draaien en slotjes te laten verplaatsen. Gelukkig heb ik nu alleen nog een onderbeugel en heb ik er nooit zo heel veel last van. Leuk is het natuurlijk niet.


Daarna door naar stage. Normaal boks ik altijd op donderdag, maar dat ging vandaag helaas niet lukken!

Vrijdag 7 april

Stagetime!


Tussendoor nog even lekker sporten en om 17:00 snel door naar school. Die avond is de openavond van alle opleidingen. Ik zit in de PR-commissie, dus bij opendagen en avonden moet ik altijd aanwezig zijn om te presenteren en om met scholieren te kletsen. Na 3 jaar PR-commissie is dit voor mij de laatste! 😦


Het uitzicht vanaf onze informatiestand. 


Door al dat gehaast heb ik helaas niet kunnen eten. Gelukkig werd er goed voor ons gezorgd en kregen we consumptiebonnen. Snel even iets eten!


En Tony’s voor op de terugweg. Love it! 

Zaterdag 8 april


Mijn laatste werkdag van deze week. Ik werk nu voor een half jaar 48 uur per week en ik merk dat het behoorlijk wat energie vraagt. Hiervoor had ik maar 2 dagen in een week les en werkte ik op zaterdag. Echt een hele omschakeling dus. Gelukkig heb ik zowel op mijn stage als op mijn werk hele leuke collega’s! 🙂


In de avond heb ik een verjaardag en deze dag heb ik verder niet meer zoveel gedaan. De komende week staan er wat leuke dingen op de planning, maar dat zie je in de volgende ‘My week in pictures’!

Hoe was jouw week? 

3 gedachten over “My week in pictures #1

  1. Oh wat een leuk weekoverzicht! En zoveel foto’s erbij, dat mag ik wel! Orthodontist deed ik ook niet graag! Maar ik heb wel eindelijk een mooi gebit. Het was het waard! 🙂 Tonycolony’s mis ik wel in België, daarvoor moet ik steeds naar de Albert Heyns, maar die gaan stilaan verdwijnen…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s