Review: NYX Soft Matte Lip Cream


Lipproducten, ik ben er gek op! Veel nieuwe dingen wil ik dan ook graag proberen en mijn stash aan lipproducten is gerust bizar te noemen. Vloeibare lipstick ben ik niet altijd even gecharmeerd van. Je hebt zoveel verschil in kwaliteit. Over de Soft Matte Lip Creams van NYX hoorde ik zoveel goede verhalen en de swatches zijn prachtig. Een mooi excuus om ze zelf te testen!

De lipcreams zijn er in veel verschillende kleuren. Inmiddels heb ik er al weer vijf! De kleurtjes zijn allemaal vernoemd naar steden en dit maakt het toch wel extra leuk. Zelf ben ik in het bezit van San Paolo, Milan, Istanbul, Antwerp en Cannes. Ik wilde heel graag nog Prague en Copenhagen, maar die kon ik voorheen helaas nooit vinden. 


De verpakking van de lipcreams is eenvoudig, maar ziet er wel leuk uit. Je ziet ook gelijk welke kleur je te pakken hebt, dus dat is zeker een pluspuntje! Verder hebben ze, net als een lipgloss, een sponsapplicator. Voor dit product en de substantie van het product werkt dat prima! Als je wat preciezer wil werken, kun je eventueel nog een lippenceeltje gebruiken. 

Sao Paolo | Milan | Istanbul | Antwerp | Cannes

De swatches! Zoals je op de foto al ziet zijn ze lekker dik en romig. Het smeert goed uit over de lippen en het zit heerlijk. Ondanks dat ze matte zijn, zijn ze totaal niet droog. Heel fijn, want bij mijn lippen zie je dit altijd heel snel. 

Ik ben echt heel tevreden over de NYX Soft Matte Lip Creams en zou er zeker nog meer kopen! Je kunt ze kopen bij Douglas voor €7,31 per stuk. 

Wat vind jij van vloeibare lipsticks? 

3 gedachten over “Review: NYX Soft Matte Lip Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s