Review: Action Brushpens


Ik ben geen creatieveling en zal het (helaas) ook nooit worden. Qua ideeën ben ik hier een stuk beter in dan daadwerkelijk met tekenen of knutselen. Ieder zijn ding natuurlijk. Mijn to do-lijstjes en agenda pimpen vind ik dan wel weer leuk om te doen. Bij Action <jaja, daar is-ie weer> vond ik deze leuke brushpens!

Een brushpen is eigenlijk een soort stift met een flexibele punt. Het lijkt heel erg op een penseelpunt. Door meer of minder druk te zetten kun je de dikte van de lijnen veranderen. Nu geeft waterverf vaak een kliederboel, maar dit is een goed alternatief. Ook handig met kleine kinderen! 


Maar is de inkt ook mooi? Ik vind de inkt prima. Op de foto’s zie je alle drie de setjes op papier. De kleuren zijn mooi en de inkt is ook prima. Het enige nadeel vind ik dat niet alle puntjes even mooi zijn, waardoor sommige strepen erg lelijk worden. Vooral bij de donkerblauwe uit de eerste foto is dit heel erg het geval. Heel jammer, want deze kan ik nu eigenlijk niet meer gebruiken. Dit is wel de enige waarbij het zo extreem is, dus misschien heb ik wel gewoon een beetje pech gehad. 


Zoals je ziet is het schrijven met de pennen wel te doen. Het maken van lussen in letters is door de flexibele punt wel lastig aan het begin. Na een paar keer proberen gaat dat trouwens wel makkelijker. Een kwestie van oefenen dus!

Normaal gesproken zijn brushpens best prijzig. Een set van vijf stiften van Ecoline is bijvoorbeeld al €7,90. Bij Action is een set van vier maar €0,99. Er schijnt nog een set te zijn waar ook een zwarte stift in zit, maar die heb ik helaas niet kunnen vinden. 

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van brushpens?

6 gedachten over “Review: Action Brushpens

  1. Ik heb ze ook.alléén bij mij gaan de haartjes snel los van de punten maar verder gebruik ik ze niet heel vaak.Vind de twinmarkers van action beter.
    Trouwens ze hebben weer nieuwe verpakkingen.
    Grote doos met gelijk 24 stuks erin.groetjes.Ach gewoon lekker proberen creatief kan iedereen worden;-) ik doe elke donderdag ochtend vrijwilligers werk met ouderen.En de meesten zijn tussen de 70 en 90 jaar en vinden op die leeftijd opeens uit dat ze nog kunnen rekenen of schilderen enorm leuk

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s