Review: Pupa Glossy Lips


Lipgloss.. you love it or hate it. Ik ben meestal niet zo kapot van lipgloss. Het plakt vaak enorm en het blijft minder lang zitten dan lipstick. Het merk Pupa vind ik heel fijn en ik heb gemerkt dat duurdere lipglossjes, zoals die van Dior, vaak wel beter in gebruik zijn. 

De Pupa Glossy Lips is er in verschillende varianten. Ik heb een hele lichtroze gekregen in de kleur 201. Naar mijn mening een kleur die eigenlijk altijd goed is. Wat ik wel jammer vind is dat de gloss geen naam heeft. Dit maakt het toch altijd net wat leuker. 


Op de swatch is het lichtroze kleurtje nauwelijks meer te bekennen. Het lijkt voornamelijk een grote glitterbom. Persoonlijk houd ik hier niet zo van, maar met een lipstick er onder kan het wel een heel tof effect geven. De applicator is heel plat en het product is een beetje dikkig voor een lipgloss. Toch smeert hij wel goed en gelijkmatig uit. 


Eenmaal op de lippen vallen de glitters gelukkig wel mee. Het lijkt eigenlijk vooral een transparante gloss met hier en daar een glittertje. Ondanks dat de kleur niet zo bijzonder is, is hij wel erg fijn. Hij plakt totaal niet en voelt lekker aan op de lippen. Aanrader!

De Pupa Glossy Lips lipgloss is hier te koop voor €16,50

Ben jij team lipstick of team lipgloss? 

4 gedachten over “Review: Pupa Glossy Lips

  1. Sowieso Team Lipstick! En dan het liefste liquid lipstick.
    Ik denk zeker dat met een mooi roze kleurtje dat de lipgloss nog mooier is. Nu is hij ook al mooi hoor, zeker voor in het weekend (door de glitters). Toch zou ik hem niet kopen, maar dat komt doordat ik lipstick verslaafd ben…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s