Maybelline Babylips


Ik ben een echte horder wat betreft lippenbalsems. Sinds ik de Maybelline Babylips heb ontdekt, ben ik helemaal verkocht en wil ik ze het liefst allemaal hebben. Van de ‘standaard’ collectie heb ik ze inmiddels ook allemaal. Laatst kwam ik er twee tegen die uit een andere collectie komen en ik was erg benieuwd of deze net zou fijn zouden zijn…Ik wist me in te houden en kocht er ‘netjes’ twee. Eigenlijk heb ik er genoeg, maar onder het mom van ‘leuk voor de blog’ heb ik ze toch gekocht. Ik ging voor ‘Fierce N Tangy’ uit de Electro collectie en voor ‘Sugar Cookie’ uit de Winter collectie. Ik vind vooral ‘Fierce N Tangy’ er heel tof uit zien. Lekker opvallend en niet zoals een standaard lippenbalsem. ‘Sugar Cookie’ ziet er, net als de naam, heel schattig uit. Qua vormgeving zien ze er, op de kleuren na, net zo uit als alle andere Babylips.


Zoals je ziet is ‘Fierce N Tangy’ geel! Nu zijn lippenbalsems over het algemeen niet zo gepigmenteerd, maar ik was toch bang voor gele lippen. ‘Sugar Cookie’ is daarentegen roze en dus een stuk veiliger.


De swatches! Zoals je ziet valt het allemaal best mee. ‘Sugar Cookie’ is inderdaad ook roze, maar wel een mooie en zachte kleur. Nu is dit wel een kleur die mij helaas niet zo heel goed staat, dus ik zal deze niet heel royaal op kunnen brengen. ‘Fierce N Tangy’ is gelukkig niet knalgeel. Je zier wel een gelige gloed, maar op de lippen zal dit zeker niet opvallen. De textuur is zoals je hem van Babylips gewend bent: lekker zacht en romig. Het aanbrengen gaat moeiteloos en hij verzorgt de lippen goed.

Babylips zijn voor €3,49 te koop bij Kruidvat en Etos, maar houd winkels als Big Bazar, Op=Op en Action ook eens in de gaten. Zij hebben ze vaak een stuk goedkoper!

2 gedachten over “Maybelline Babylips

  1. De roze en de rode heb ik kunnen scoren bij de Action, ik vind ze zelf fijn en erg lekker ruiken! Welke vind jij het fijnst?

    Liefs,
    Laura.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s